Digitális tartalomkészítő — online kurzus | SKVOT

ÉLŐ, ONLINE KURZUS

12 ALKALOM

DIGITÁLIS TARTALOMKÉSZÍTŐ

Luczy Martin

Katona Zsombor

29. augusztus
8. október

Mutasd meg a brand igazi arcát! Tervezz fotósorozatot, készíts rövid videókat és írj olyan posztokat, amelyekbe beleszeret a közönséged!

Ezen a tanfolyamon egy saját kampány tervezése során merülsz el a storytelling technikáiban. Megtanulsz magas minőségben gyártani vizuális tartalmakat minden platformra. Nemcsak a legújabb trendekbe vezetünk be, de azt is megmutatjuk, hogyan mérheted a kampány eredményeit és aknázhatod ki az adatokat.

 

A 12 alkalom végére egy teljes együttműködési tervet készítesz influenszerekkel; sőt, a tartalomgyártás jogi és etikai kérdéseire is választ kapsz. Csatlakozz, ismerd meg a célközönséged, és építs valódi közösséget a követőidből tartalomról tartalomra!

 
REGISZTRÁLOK
29. AUGUSZTUS
8. OKTÓBER

Luczy Martin és Katona Zsombor

@KALU Creative
Zsombor és Martin együtt építették fel a KALU Creative ügynökséget, amely az egyik vezető digitális tartalomkészítő ügynökséggé nőtte ki magát Magyarországon.
Az ügynökség több mint 45 ügyféllel dolgozik együtt, beleértve olyan neves márkákat, mint a BiotechUSA, a DPD, a Vágyaim.hu, az iDrinks, a Meló-diák, az Otthon Centrum, az Újház, a Danilla Villamosság, a Webshippy és a Játéknet.
A KALU Creative másfél év alatt 12 fős csapattá bővült, és folyamatosan magas színvonalú tartalmakat készít ügyfelei számára.
Zsombor, az ügynökség társalapítója és operatív vezetője, a digitális tartalomkészítés és közösségimédia-menedzsment szakembere.
Több év tapasztalattal a háta mögött Zsombor felel az ügynökség napi működéséért, hogy minden projekt a legmagasabb színvonalon és határidőre valósuljon meg.
Martin, aki szintén társalapító és az ügynökség kreatív vezetője, több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a digitális tartalomkészítés területén.
Martin vezetésével számos ügyfél számára készítettek olyan tartalmakat, amelyek csatornánként több tízmilliós eléréseket generáltak.

KINEK AJÁNLJUK A KURZUST?

Junior tartalomkészítőknek, kreatív íróknak és videósoknak Hol találod a közönséged, és hogyan tudod bevonni őket? A kurzuson sorra veszünk minden fontos platformot, ahol megtanulod az ötleteidet magas minőségű fotósorozatok, bejegyzések és videók formájába önteni úgy, hogy kiemelkedj a médiazajból. Nemcsak a legújabb trendeket ismered meg, hanem az analitika eszközeit is.
Marketing-szakembereknek és közösségimédia-menedzsereknek Szeretnéd, hogy a következő kampányod ne csak lájkokat generáljon, hanem építse a követőbázisodat is? A kurzuson elkészítesz egy célzott kampányt: azonosítod a közönséged, megragadó vizuális és írott tartalmakat gyártasz, és megtanulod mérni a kampány eredményeit. Emellett az influenszermarketing részleteibe is bevezetünk.
Kisvállalkozások tulajdonosainak Akár egymagad szeretnéd felépíteni a márkád online marketingjét, akár influenszerekkel dolgoznál együtt, ezen a képzésen mindkét megoldásra egy átfogó útmutatót kapsz. Elkészíted a kampányterved, gyakorlod az teljesítményérést és kidolgozod az együttműködés részleteit. Ezenfelül a jogi aspektusokba is betekintést nyersz.

Program

MIRE SZÁMÍTHATSZ A KURZUSON?

Tartalomgyártás 101 Egy ütős videó, egy felkapott rövid bejegyzés nemcsak szórakoztat, hanem történetet mesél, kérdéseket vet fel és inspirál. A 6 hét során megtanulsz a legújabb piaci trendek mentén gyártani szöveges és vizuális tartalmakat, és beépíted a storytelling trükkjeit a kampány minden elemébe.
Kampánytervezés mesterfokon Pontosan tudod majd, hogyan azonosítsd a célközönséged, és dolgozz ki egy átfogó tartalomstratégiát. Végigvesszük a legfontosabb mérőszámokat, hogy a kampánystart után értékelni tudd az eredményeket, valós adatok alapján. Emellett a kampány optimalizálását is gyakorlod majd.
Influenszermarketing Mikor érdemes influenszereket bevonnod, és kikkel dolgozz együtt? Átvesszük a kiválasztás kritériumait, és elkészítesz egy együttműködési tervet pontosan meghatározott célokkal. Minden tartalomtípus esetén kitérünk a jogi és etikai tudnivalókra, valamint a várható jövőbeli trendekre egyaránt.
DIGITÁLIS
TARTALOMKÉSZÍTŐ
29. AUGUSZTUS
8. OKTÓBER
JELENTKEZZ A KURZUSRA!
A KURZUSSAL ÉS A RÉSZVÉTELI DÍJJAL KAPCSOLATOS BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁSÉRT, KÉRJÜK, REGISZTRÁLJ.
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, regisztrálj.