VIDEÓVÁGÁS AZ ALAPOKTÓL — élő online kurzus a videovágás legfontosabb momentumairól | SKVOT

ÉLŐ, ONLINE KURZUS

DaVinci Resolve

VIDEÓVÁGÁS AZ ALAPOKTÓL

Kovács Dávid

Lead Editor @ Umbrella Collective
HAMAROSAN

A kurzuson megtanulod a videószerkesztés folyamatának minden fontos mozzanatát – az első lépésektől egészen a kész projekt exportálásáig

 

Elsajátítod a vágás technikáit, a frame-komponálást, a fényelést, az effektezést, a kompozitálást, a zeneválasztást, a hangszerkesztést és a publikálást. És ez még nem minden: megismered a portfólió-építés trükkjeit, valamint a karriered beindításához szükséges ügyfélkezelési skilleket is!

 

A kurzuson Hollywood egyik legkedveltebb videószerkesztő és utómunka-szoftverével, az ingyenesen is használható DaVinci Resolve programmal tanulod meg a szakma bennfentes trükkjeit.

 

Felejtsd el a random kattintgatásokat! Mostantól magabiztosan implementálhatod a videószerkesztés koncepcióit és tűpontosan át fogod látni, mit és miért csinálsz. Évtizedes szakmai tapasztalat egy 6 hetes kurzusra összesűrített formában, a legjobb toolok és best practice-ek: ez vár rád, ha minket választasz.

Kovács Dávid

Lead Editor @Umbrella Collective
10 éves tapasztalattal rendelkező vizuális tervező, vágó.
Jelenleg az Umbrella Collective vezető vágója és az utómunkáért felelős részleg irányítója.
Karrierje alatt dolgozott szabadúszó filmvágóként, média designerként és art directorként is.
Olyan márkákkal működött együtt, mint a Whirlpool, az MTV, a Wolt, a Huawei, a Durex, a Johnnie Walker és a Mobilfox.
Számos hazai és nemzetközi projekt fűződik a nevéhez – videóklipektől kezdve szerzői vagy fashion videókon át a reklámfilmekig.
Olyan együttesek és énekesek számára is készített videóklipeket, mint az Ivan and the Parazol, a Péterfy Bori és a Love Band, Palya Bea, a Wellhello és a Kolin.
Közreműködött olyan online műsorok és díjnyertes, feltörekvő filmek gyártásában, mint a Rengeteg – Mindenhol látlak, a The First Two és a Diamond Beauty.
Szerzői és fashion videós munkái folyamán együttműködött többek között a ROT, Nora Sarman, a USE és a Konsanszky brandekkel.

AZ OKTATÓ PROJEKTJEI

MTV MOST WANTED
Richter Gedeon ÉRDEMES VOLT
WOLT EASY
Péterfy Bori - LULA LUNA
Ivan and the Parazol JOHNNIE WALKER
WHIRPOOL ANTHEM

Kinek ajánljuk a kurzust

Pályakezdő videószerkesztők és hobbivideósok Szeretnéd beindítani álmaid karrierjét? Gyorsan és hatékonyan, felesleges próbálkozások és mellékattintások nélkül sajátíthatod el a videószerkesztés alapjait egy profi szakembertől.
Tartalomgyártók, marketingesek és vállalkozók Rakétasebességre kapcsolnád a nézettségszámlálót? Magas színvonalat szeretnél teremteni a brandednek? Pénzre és üzleti sikerre akarod váltani videószerkesztési ismereteidet? Ezt a kurzust neked találták ki!
Art directorok, szövegírók, rendezők és kreatív szakemberek Szeretnéd megismerni azokat az eszközöket, amelyekkel a filmgyártás legnagyobb alakjai katarzist váltanak ki a közönségben?
Ne keress tovább!

Program

A kurzus után

Mindent megtudsz a videószerkesztésről YouTube-tartalom vagy videóklip? Tudni fogod mitől jó, miért jó, hogyan legyen jó a mű – az alapanyag kezelésétől kezdve a hang és zene vágáson keresztül a vizuális kompozíciókig. Ha elvégzed a kurzust, akár egy fogmosást is képes leszel majd tragikusan vagy meghatóan megszerkeszteni.
A filmipar kedvenc szoftvere gyerekjáték lesz számodra Egy valós projekten keresztül, az alapoktól kezdve tanulod meg, hogyan működik a Marvel univerzum megalkotásához használt DaVinci Resolve. Olyan tudás birtokába jutsz, amivel a világ bármely pontján elhelyezkedhetsz.
Bennfentes leszel a mozgóképszakmában Többé nem egy titkos szektaként gondolsz majd a vágók és utómunka-szakemberek professzionális közegére: tudni fogod, hogyan működik a munka a gyakorlatban, milyen lehetőségek várnak rád a piacon, és hogyan indítsd be karrieredet.
VIDEÓVÁGÁS
AZ ALAPOKTÓL
JELENTKEZZ A KURZUSRA!
A kurzussal és részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.