TERVEZŐGRAFIKA — élő online kurzus azoknak, akik tervezőgrafikusként szeretnének karriert építeni | SKVOT

Élő, online kurzus

Illustrator, Photoshop, InDesign

TERVEZŐ- GRAFIKA

< explicit studio >

36 alkalom
HAMAROSAN

A tervezőgrafikus a kreatívipar kulcsfigurája. Egyéni vizuális gondolkodásmóddal rendelkezik, ismeri a jó dizájn kidolgozásának alapszabályait, és szemmel látható formába önti a megrendelő elképzeléseit – akár szabadúszóként, akár vállalati környezetben.

Az explicit design alapítóitól elsajátítod a tervezőgrafikusi szakma művészeti kultúráját és a professzionális grafikai tervezés lépéseit, valamint tapasztalatot nyersz az Adobe piacvezető grafikus szoftvereinek – az Illustrator, a Photoshop és az InDesign – használatában.

 

Hamarosan nyomtatványok, online anyagok grafikai terveit készíted el, és értő szemmel manipulálsz fotókat. Logót, vállalati arculatot, reklámkampányok vizuális elemeit tervezed meg, plakátokat és kiadványokat szerkesztesz, ikonszetteket, key visualt és social media grafikákat hozol létre önállóan. A kurzus során saját grafikai munkáidból minőségi kezdő portfóliót építesz.

 

A hazai tervezőgrafika díjnyertes fiatal csapata a hasznos toolok mellett megtanítja a karrierfejlesztés, ügyfélkommunikáció és árazás eszköztárát is – 36 alkalmas, intenzív online kurzusunk után készen állsz majd, hogy elindítsd a karrieredet tervezőgrafikusként.

Az explicit design studio egy hazai tervezőgrafikai ügynökség, amelyet Kátay Hunor, Kovács Szilárd és Németh Sebestyén alapítottak 2016-ban. 2021-ben az Arany Rajzszögön az év legjobb grafikai stúdiójának választották az explicitet.
Az explicit 2017-ben megnyerte az ArtHungry tervezőgrafika kategóriáját. 2020-ban két honorable mentiont gyűjtöttek be a DNA Paris Design Awardson, valamint elhozták a Magyar Formatervezési Díj vizuális kommunikáció kategóriájának győztesi címét.
Zászlóshajó projektjeik közé tartozik a World Fencing Championship reszponzív logórendszerének kidolgozása, valamint a Néprajzi Múzeum és a Grand Vetus Hotel arculatának és arculati kézikönyvének elkészítése.
Jelentős projektjeik közé tartozik még a Prezi és az IBM Budapest Lab konferenciasorozatok, a B BOP Fermentory, a Code Showroom, a Gyerekdokik és a EuroCity172 arculatának tervezése és gondozása.

AZ OKTATÓK MUNKÁI

KINEK AJÁNLJUK?

Pályakezdők Sajátítsd el a legfontosabb szoftveres és gyakorlati készségeket, készítsd el a portfóliód első elemeit és indítsd be a karrieredet a tervezőgrafika területén.
Vizuális designerek és illusztrátorok Vigyél új színt szakmai palettádba a tervezőgrafika eszközeivel – érkezz akár UX, webdesign vagy hasonló területről.
Marketingesek és tartalomgyártók Szerezz gyakorlatias grafikusi tudást, és valósítsd meg úgy a márkád arculatát, ahogyan azt megálmodtad.

KURZUSPROGRAM

AMIT MEGTANULSZ

Grafikai szoftverek Magabiztosan kormányzod majd az Adobe-univerzum piacvezető zászlóshajóit: az Illustratort, a Photoshopot és az InDesignt. Az alapvető szoftveres ismeretek mellett felvértezünk a leghasznosabb gyakorlati pro tippekkel, amelyek megkönnyítik a munkádat és segítenek azt magasabb szintre emelni.
Logótól az arculatig Megtanítunk a leggyakoribb grafikusi munkák elvégzésére. Képessé válsz logók, ikonszettek, social tartalmak, és komplett arculatok létrehozására, valamint képmanipulálási és kiadványszerkesztési megoldásokra. Az itt megszerzett tudást akár más másnap alkalmazhatod a gyakorlatban.
Amit az iskolában nem tanítanak meg Az esztétika szükséges, de nem elégséges feltétele a sikeres grafikusi karriernek. Bevezetünk a szakma soft skilljeibe: milyen csatornákon szerezhetsz ügyfeleket, mire figyelj oda a tárgyalásokon és hogyan szervezd meg a projektjeidet úgy, mint a profik.
VÁGJ BELE GRAFIKUSI KARRIEREDBE!
JELENTKEZZ A KURZUSRA!
A kurzussal és részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, regisztrálj.
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, regisztrálj.