Lakberendezés kezdőknek — online képzés | SKVOT

Élő, online kurzus

12 alkalom

LAKBERENDEZÉS KEZDŐKNEK

Járai-Szeglet Orsi

lakberendező, 2022-ben az Év Lakberendezője verseny különdíjasa
23. JÚLIUS
17. SZEPTEMBER

A KURZUSRÓL

A lakberendező olyan kreatív zseni, aki tisztában van a térkihasználás titkos törvényeivel, a színekkel, világítástechnikákkal, arányokkal és technikai innovációkkal. Nem jön zavarba az apró lakásoktól és az óriási ügyféligényektől. Sőt, tudja, hogyan tervezzen szűkre szabott költségkerettel is, használt bútorokkal, DIY ötletekkel, és még a fenntarthatóságot is szem előtt tartja.

 

Hogyan lehetséges ez? A 12 alkalom során ebbe a folyamatba nyersz betekintést te is, az alapoktól a karrierépítésig. Megtanulsz koncepciót és terveket készíteni az ügyfél igényei szerint, és megismerkedsz a dekorálás kulisszatitkaival. A kurzus végén átvesszük a projektirányítás kérdéseit, és azt is tudni fogod, hogyan érdemes elindulni ezen a pályán teljesen kezdőként, vagy karrierváltóként.

 
REGISZTRÁLOK
23. JÚLIUS
17. SZEPTEMBER

Járai-Szeglet Orsi

Több mint 7 év tapasztalattal rendelkezik szabadúszó lakberendezőként, kifejezetten családi házak és lakások tervezésével foglalkozik.
2022-ben shortlistes volt egy projektje a LOSZ Év Lakberendezője versenyen, és több cég különdíját is megkapta.
A karrierváltás és lakberendezői karrierépítés szakértője: közel egy évtized reklámszakmában eltöltött idő után döntött a lakberendezői karrierépítés mellett.
Környezettudatos lakberendező: az egyedi, élhető és szerethető otthon kialakítása mellett prioritás számára az ökológiai lábnyomunkat is szem előtt tartani a tervezésnél.
Eddigi legnagyobb kihívása lakberendezőként 10 projekt párhuzamos, sikeres menedzsmentje volt.

KINEK AJÁNLJUK?

Kezdő lakberendezőknek Szeretnél berobbanni a szakmába, de nem tudod, hogy a rengeteg elméleti tudásból hogyan lesz egy kész modern nappali és egy elégedett ügyfél. A kurzuson gyakorlati fókuszú útmutatót kapsz a projektek vezetéséhez és a karrierépítéshez.
Pályakezdőknek és pályaválasztás előtt állóknak Fejben már 800 különféle otthont megterveztél, és ha van két perced, akkor lakberendező videókat nézel? A kurzuson minden részletében bemutatjuk egy lakberendező hétköznapjait, hogy pontosan lásd, mivel jár, ha ezt a szakmát választod.
Karrierváltóknak Felépíteni a nulláról egy lakberendező karriert merész vállalkozásnak tűnhet, azonban a képzés oktatója ugyanezt az utat járta végig. A 6 hét alatt megismered a szakma alapjait, és megtudod, hogy mire kell figyelned a nagy váltáskor.

Program

A KURZUS UTÁN

A kötelező alapok Szín- és térhasználat, bútorok, ergonómia – sorra veszünk minden fő lakberendezési stílust és trendet, ami a terveid alapját képezi majd. A világítás, a szövetek és burkolattípusok mellett végig fókuszban lesz a fenntarthatóság.
Tervezés a gyakorlatban A házi projektek során montázst és koncepcióleírást készítesz, és saját tervet alkotsz megszabott költségkeret mellett. Sőt, egy interaktív óra keretén belül megismered a dekorálás 3 igazán bennfentes titkát is.
Karrierépítés A sikeres lakberendező nemcsak tartja az ütemtervet, de mesterien kommunikál az érintettekkel, kliensbaráttá tudja tenni a költségvetést, és profi az ügyfélszerzésben. A képzés során minden oldalról megismered a karrierépítést.
ISMERD MEG A LAKBERENDEZÉS VILÁGÁT
23. JÚLIUS
17. SZEPTEMBER
REGISZTRÁLOK
A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, regisztrálj.