ÉLŐ, ONLINE KURZUS

25 alkalom

INTERIOR DESIGN AZ ALAPOKTÓL

Papp Linda

építészmérnök, a CasaLinda Studio alapítója,
az Év Lakberendezője (2021)
23. JANUÁR
30. ÁPRILIS

A KURZUSRÓL

 

A kurzus során megismered a belsőépítészet legizgalmasabb technikáit az alaprajzok, moodboard, bútorozási és burkolatterv kidolgozásától kezdve egy komplett lakás tervdokumentációjáig, a tanultakat pedig – a projektalapú házi feladatok során – gyakorlatba is ültetheted. A részben interaktív órákon inspiráló szakmai szempontok szerint ismered meg a design igazi fortélyait.

 

Megtanulod magabiztosan ötvözni a kortárs építészeti és enteriőr trendeket a kényelmes és praktikus otthoni funkciókkal, bátran tervezed meg a rettegett műszaki és elektronikai részleteket, és szakértői útmutatást kapsz a zökkenőmentes kivitelezéshez, legyen szó ügyfélkezelésről, együttműködésekről, vagy a kész projekt utóéletéről.

 
REGISZTRÁLOK
23. JANUÁR
30. ÁPRILIS

Papp Linda

A kurzuson 7 alkalom erejéig vendégelőadóként részt vesz Kern Anita mesterdiplomás építészmérnök is.
Több mint 10 év szakmai tapasztalattal rendelkező mesterdiplomás építészmérnök, akit 2021-ben az Év Lakberendezőjének is választottak, 2023-tól pedig az Év Lakberendezője pályázat állandó zsűritagja.
2017-ben alapította meg a CasaLinda Studiót, ahol csapatával sokrétű építészeti koncepciótervezést, belsőépítészeti tervezést és kivitelezést és tudományos tevékenységet folytat.
7 településképi arculati kézikönyvet készített, köztük Paks városáét is.
5 éve állandó kiállítója és tervezője a S/ALON Budapest lakástrend-kiállításnak.
Kurátora volt a Magyar szecessziós építészet Európában című kiállításnak, amely Brüsszelből indulva bejárta a Kárpát-medencét, és Budapesten is bemutatásra került.
Eddigi együttműködő partnerei között szerepelt a Porsche, a MÁK étterem, a BÁV, a Konyhakiállítás, a Spa Trend, a Spektrum Home, a Duna TV, a Jelen bisztró és a Patinás Lámpa.

KINEK AJÁNLJUK?

Építészek, mérnökök és pályamódosítók, akik magabiztosabban szeretnének mozogni az interior design világában (is), vagy ebben az irányban képzelik el a karrierjüket. Szerezd meg az alapvető szakmai ismereteket, és bővítsd a portfóliódat új projektekkel!
Pályakezdő belsőépítészek és lakberendezők, akik átfogó és gyakorlati ismeretekkel szeretnék bővíteni az elméleti tudásukat, és érdeklődnek a lakóépületek interior designja iránt. Sajátítsd el egy sikeres szakértő útmutatásával azt a specifikus tudást, ami az otthontervezéshez szükséges!
Lakástulajdonosok, ingatlanközvetítők és befektetők, akik értékes és stílusos otthont nyújtó ingatlant szeretnének tervezni akár saját maguk vagy az ügyfeleik számára. Tervezd meg pénztakarékosan te magad az álomprojekteket!

Program

A KURZUS UTÁN

Interior design alapok A kurzuson megismered az építőipari szakma alapvető fogalmait, hogy magabiztosan eligazodj a számos szereplő és ingatlan típus között. Elmélyedsz a designalapelvekben, a kortárs stílusokban és az alaprajzok rejtélyeiben.
Gyakorlat Projektalapú házi feladatokon keresztül gyakorlod a komplett tervdokumentáció készítésének minden lépését. Bútorozás, katalógusok, fények, gépészeti kérdések, burkolatok, modern konyhaterv és home spa – minden a helyére kerül.
Karrier Szakértői útmutatást kapsz a kivitelezés folyamataihoz, hogy sikeresen zárhasd a projekteket. Megismered az ügyfélkezelés trükkjeit, a költségtervezés, ütemezés és portfólióépítés technikáit, és érintjük a marketingkérdéseket is.
ISMERD MEG AZ INTERIOR DESIGN VILÁGÁT!
23. JANUÁR
30. ÁPRILIS
JELENTKEZZ A KURZUSRA
A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, regisztrálj.