Online kurzus Motion Design | SKVOT

ÉLŐ, ONLINE KURZUS
After Effects, Cinema 4D

MOTION DESIGN

HARKAI DOMA

Motion Designer
HAMAROSAN

A kurzuson megtanulod életre kelteni a statikus képeket és vizuális elemeket, illetve logóanimációt, infografikát, YouTube-intrót, filmfőcímet és social media loopokat készíteni az alapoktól, izgalmas inspirációforrásokból.

 

Két hónap alatt elsajátítod a 2D és 3D motion design alapjait, a kreatív tervezési folyamat minden lépését, és magabiztosan alkotsz majd az After Effects és a Cinema 4D programok segítségével. Létrehozol egy ütős kezdő portfóliót, és szakmai útmutatást kapsz új karriered beindításához, vagy a meglévő kreatív pályád bővítéséhez.

 

A kurzus végére átfogó tudásod lesz a motion design szakmáról a kompozíciós és színelméleti alapoktól kezdve egy teljes kreatív projekt sikeres kivitelezésén át a karriertervezésig.

 

Harkai Doma

Motion Designer
Több mint egy évtizednyi tapasztalattal rendelkező, díjnyertes motion designer.
Munkái szerepeltek kiállításokon többek között a Műcsarnokban, a dortmundi HMKV múzeumban, a rotterdami Witte de Withstaaton és az amszterdami Unseen fesztiválon is.
Az elmúlt évek során számos nagy márkával és céggel dolgozott együtt, ilyenek az adidas, a Nike, a Dell, a Philips, az HBO, a Paramount Network, az Asics, a Disney XD, a Red Bull, a Chanel, a T-Mobile, a National Geographic, a TNT, a Leaseplan, a CarNext, a Booking.com és a Johnnie Walker.
Jelenleg szabadúszó motion designerként olyan stúdiókkal/ügynökségekkel működik együtt, mint az FCB NY (US), a The Panics (NL), az Ambassadors (NL), a Brut Works (ES), a NiceShit (ES), a Sauvages (ES), a Blink Ink (GB), a Rolla Films (AUS), az Airplan Studio (HU), a DDB (HU) és a Cafe Communications (HU).
Munkája során olyan zenekaroknak és előadóknak készített videóklipet, mint Bob Moses, Jaimeo Brown, Sampha, Odesza, Sbstrkt, Kylie Minogue vagy Peggy Gou.
A közreműködésével készült alkotásokat olyan neves szakmai díjakra jelölték, mint a Shots Awards, az SXSW Film Festival, a NVX VFX Awards, a KAFF, a Dutch Creativity Awards, a New York Shorts Film Festival és a The Webby Awards.

Az OKTATÓ PROJEKTJEI

adidas Escapism
Playgrounds BLEND – 2022 Opening Titles
Dell EMC - The Future of Servers
Bob Moses x ZHU- Desire (Official Music Video)
Tarfala Valley 1946-2017
Magnum
Jaffa - Posters
adidas X Speedflow - Product Film
HBO Max Original ‘The Informant’ Main Titles -
Directors Cut
Pinetime Clothing - Uprise Hoodie

KINEK AJÁNLJUK A KURZUST?

Pályakezdők és hobbianimátorok Akiket vonz a motion design világa, és akár el is tudják képzelni a jövőjüket ebben a szakmában. Átfogó elméleti és gyakorlati alaptudással vértezünk fel téged, segítünk elkészíteni a portfóliód kezdő darabjait, és karrier-útmutatást is kapsz a pályakezdéshez.
Tartalomgyártók, vállalkozók, marketingesek Akik minőségi és különleges tartalmakkal szeretnének kitűnni a közösségimédia-felületeken. Megtanulod, hogyan készíthetsz egyedi és lenyűgöző mozgóképeket, és hogyan tudsz sikeresen együtt dolgozni más motion designerekkel a kreatív projekteken.
Grafikusok, art directorok, vágók, rendezők Akik szeretnék a motion design izgalmas technikáival bővíteni a vizuális eszköztárukat. Megmutatjuk, hogyan tudod új módszerekkel megvalósítani az ötleteidet és vízióidat és friss megközelítéssel tágítani a kifejezéstárad.

Program

A kurzus után

SZAKMA Megismerkedsz a motion design és az animálás alapvető fogalmaival és módszertanával. Érteni fogod a kompozícióalkotás, a szín-, hang- és fényhasználat technikáit, és tudni fogod, hogyan kezdj neki egy projektnek és hogyan szerezz inspirációt.
SZOFTVEREK Az After Effects és Cinema 4D programok segítségével lépésről lépésre megtanulod, hogyan készülnek a logóanimációk, közösségimédia-tartalmak, YouTube-intrók, infografikák és filmfőcímek, és saját munkáidból összeállítod kezdő portfóliódat.
KARRIER Útmutatást és szakmai tippeket kapsz a motion designer karrier beindításához, az együttműködésekhez és a kreatív projektek helyes tervezéséhez és kivitelezéséhez.
After Effects, Cinema 4D
MOTION DESIGN
A kurzussal és részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, regisztrálj.
Kötelező mező