3D modellezés: Blender az alapoktól — online kurzus | SKVOT

Élő, online kurzus

33 alkalom

3D MODELLEZÉS:
BLENDER
AZ ALAPOKTÓL

Ferenczi Róbert

3D Generalist (Senior Photoscan TD, Digic Pictures)
4. június
15. október

A KURZUSRÓL

Szeretnéd elkészíteni az első 3D modelljeidet? Érdekel a világszerte ismert, ingyenes, professzionális Blender 3D modellező program? Akkor ez a kurzus neked szól!

  ​

A kurzus során a Blender alapjait sajátíthatod el, függetlenül attól, hogy kezdő vagy a területen, vagy már rendelkezel némi tapasztalattal. Kiemelkedő oktatónk gyakorlatorientált módszerekkel segít elsajátítani a program alapvető funkcióit.

  ​

Ne habozz tovább, kezdd el most a 3D modellezést a Blender segítségével!

  ​

Ajándék: három különböző 2D képszerkesztő program textúrázási folyamatának bemutatása.

  ​
REGISZTRÁLOK
4. JÚNIUS
15. OKTÓBER

Ferenczi Róbert

25 éve kezdett 3D-vel foglalkozni és 10 éve dolgozik a profi film- és játékiparban, jelenlegi pozíciója Senior Photoscan TD a Digic Picturesnél.
Ez idő alatt olyan videójátékfranchise-okon dolgozott 3D generalistként, mint az Assassin’s Creed, a Call of Duty és a Witcher.
Olyan neves mozifilmek fűződnek Senior Photoscan Technical Directorként a nevéhez, mint A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya, a Szárnyas Fejvadász 2049 vagy a Dűne, illetve olyan tévésorozatok, mint a Halo, vagy a Netflixnek készült Love, Death & Robots, Wednesday és Shadow and Bone nagysikerű alkotások.
A mindennapi tevékenységei közé tartozik a photoscanforgatások technikai lebonyolítása mellett a nyersanyagok digitális feldolgozása és javítása is, így munkaideje jelentős részét a 3D grafikai/szobrászati tevékenységek teszik ki.

Az OKTATÓ PROJEKTJEI

KINEK AJÁNLJUK?

2D grafikával foglalkozó művészek Ha 2D grafikai területen dolgozol és szeretnél fejlődni a 3D grafika terén, a Blender tökéletes választás. Ezt az ingyenes és letisztult szoftvert könnyedén elsajátíthatod, ha már ismered a 2D grafika eszközeit.
Kezdő 3D modellezők Ha nem rendelkezel művészi vagy 3D grafikai tapasztalatokkal, de átfogó tudást szeretnél ezen a területen, és fontos számodra, hogy magyarul sajátítsd el az alapokat.
Feltörekvő 3D modellezők Ha ismered a 3D modellezés alapjait, és szeretnél áttérni egy szoftverre, ami olyan funkciókat és lehetőségeket kínál, amelyekre más szoftverek csak külön-külön képesek.

KURZUSPROGRAM

A KURZUS UTÁN

Bevezetés a 3D modellezésbe Képes leszel egyszerűbb és összetettebb 3D modellek megalkotására, azok textúrázásra, anyagozására, bevilágítására és renderelésére. Elsajátítod mindazt, amire kezdőként szükséged lehet, hogy elindulhass ezen a területen, és saját 3D grafikákat hozhass létre.
Iparági alapozás Ha mindig is érdekelt a filmgyártásban alkalmazott 3D modellek készítése vagy a játékfejlesztés során használt geometriák, akkor ez a kurzus segíteni fog abban, hogy kibontakozhass.
Portfólió A kurzus alatt megalkothatod az első önálló 3D modelljeidet és képeidet.
VÁGJ BELE A 3D MODELLEZÉSBE!
4. JÚNIUS
15. OKTÓBER
JELENTKEZZ A KURZUSRA
A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj!
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, regisztrálj.