COPYWRITING — élő online kurzus azoknak, akik meg akarnak tanulni hatékonyan írni | SKVOT

ÉLŐ, ONLINE KURZUS

COPYWRITING

TÓTH ZSÓFI

SENIORITA COPYWRITER
HAMAROSAN

Írni mindenki tud, de hatékonysággal kevesen. Tanuld meg, hogyan állítsd csatasorba a szavakat úgy, hogy elérd velük a célodat!

Azt mondják, szövegírónak lenni egyszerű. Az ember kitalál valami frappáns szöveget, leírja, és készen is van. Azaz így lenne ez egy ideális világban… a valóságban viszont értened kell, mitől lesz a szöveged egyedi, mire vágyik az ügyfél, mi fér bele egy márka imidzsébe – és ennek a megtanulásához bizony sok idő, és pár ezer visszaküldött draft szükséges.

 

De törvényszerű az, hogy ennek így kell lennie? Még jó, hogy nem!

 

Megtanítunk headline-okat, scripteket, social media posztokat írni. Elmagyarázzuk, hogyan működik egy ügynökség, és ez még nem minden: tudni fogod azt is, honnan jönnek az eredeti ötletek, és hogy milyen forrásokat használj inspiráció gyanánt.

TÓTH ZSÓFI

Copywriter
Ügynökségi karrierje során csapatban hét díjat nyert az Arany Pengén, emellett két Lollipop-díjat, két Content Marketing Awardot és három Digital Media Best Practice díjat is bezsebelt a Fanta, Nescafé, Vodafone, Yellowroad és Coca-Cola márkáknak készített munkákkal.
Az ACG, az Artificial Group, a VMLY&R Hungary és a Café Communications korábbi munkatársaként többek között olyan márkák reklámszövegein dolgozott, mint az OTP Bank, a Telekom, a Cinema City, a Kifli.hu vagy a Dreher.
A reklámszövegírás mellett írt magazin- és újságcikkeket, szerkesztett podcastet és televíziós dokumentumsorozatot (Tabukról tabuk nélkül), valamint előadott a TEDxYouth-on is.
Jelenleg szabadúszó szövegíróként olyan márkákkal működik együtt, mint a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem vagy a Highlights of Hungary.
Több mint egy évtizednyi tapasztalattal rendelkező, többszörösen díjnyertes copywriter a reklám- és médiaszektorban.

Az OKTATÓ PROJEKTJEI

Kinek ajánljuk a kurzust?

Tartalomgyártók és marketingesek, akik szeretnének elmerülni az üzleti célú szövegírás világában, hogy így váljanak sokoldalúbbá. Hiába kutatsz, targetálsz és hirdetsz, ha a szöveg nem jó. Mi megmutatjuk, mitől lesz az!
Pályakezdő szövegírók, akik szeretnének egy ügynökségnél, cégnél vagy freelancerként karriert építeni és ehhez megtanulni a szakma alapjait. Megtanítunk, hogyan tedd meg az első lépéseket magabiztosan és céltudatosan!
Vállalkozók, akik szeretnék minőségi szövegekkel, hitelesen bemutatni a termékeiket és új vásárlókat vonzanának be. Tudd meg, milyen az a szöveg, ami aranyat ér!

Program

KORÁBBI RÉSZTVEVŐINK MONDTÁK

H. Vivien „Nagyon jól összegereblyézed a sok ismeretanyagot a fejemben, pedig praktizáló szövegíróként mindenhonnan szívom magamba a tudást. Én csak miattad vagyok itt, hiteles vagy a szememben szakmailag és szimpatikus a stílusod.”
Dr. K. Kitti „Nagyon jól strukturáltak az előadások, rendkívül inspirálónak tartom Zsófit, ahogy azt is, hogy ilyen színes a társaság.”
Sz. Judit „Már most érzem, hogy tényleg hasznos tudás, amit Zsófi átad. Mintha gyakornok lennék egy cégnél — valós információk, gyakorlati tudás, rengeteg jó tanács. Felkészült, alapos, mindenre konstruktív választ ad, és segítőkész.”
L. Máté „Az írás az életem része, szeretném továbbvinni a karrieremben. A kézzelfogható tudás, amit kaptam, igazán hasznos volt. A tananyag remekül összeállított, a struktúra jól felépített, és Zsófi a reklámszövegek terén hazai pályán mozog.”
Sz. Gergő „Más irányba szerettem volna nyitni, mint amit eddig csináltam, és már kaptam is egy állásajánlatot copywriterként és ma voltam bent aláírni a szerződést.”
F. Kata „Sokkal többet adott, mint gondoltam, azt hittem száraz írói tudást kapok, de ezen jóval túlmutatott. Mindkét vállalkozásomban tudom kamatoztatni a tanultakat.”

A kurzus után

SKILLEK Megtanulod a copywriting kulcsfogalmait, koncepcióit és eszközeit. Tudni fogod azt is, honnan jönnek az eredeti ötletek, és hogy milyen forrásokat használj inspiráció gyanánt.
SZAKMA Megérted a reklámok és az ügynökségek összetett működését. Megtanulod, mit csinál a szövegíró, és azt is, hogy a feladatkörei hogyan kapcsolódnak az ügynökség többi dolgozójának a munkájához.
KARRIER Hogy könnyebben megtalálhasd az álommunkádat, a kurzus végére összeállítasz majd egy portfóliót is – ebben pedig az oktató is segítségedre lesz tanácsaival, észrevételeivel.
COPYWRITING
JELENTKEZZ A KURZUSRA!
A kurzussal és részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.