Ékszertervezés és márkaépítés az alapoktól — online képzés | SKVOT

ÉLŐ, ONLINE KURZUS

12 ALKALOM

ÉKSZERTERVEZÉS ÉS MÁRKAÉPÍTÉS AZ ALAPOKTÓL

MOLNÁR ZSÓFI

ÉKSZERTERVEZŐ, ALAPÍTÓ Sophie Molnar Design
15. AUGUSZTUS
26. SZEPTEMBER

Ékszereket tervezni egy dolog. Sikeres vállalkozást kovácsolni belőlük – az már más!

 

A kurzuson az egyik vezető magyar ékszermárka tervezőjétől lesheted el az ékszerdesign technikáit és a vállalkozásindítás trükkjeit.

 

6 hét alatt végigvezetünk egy ékszerkollekció tervezésének lépésein a célcsoport meghatározásától kezdve az anyagválasztáson és időigény felmérésén át a pénzügyi tervezésig.

 

Ne hagyd, hogy az ötleteid a fiókban porosodjanak: találd meg a saját stílusodat, tanulj meg ügyféligényeket kielégítő ékszerkollekciót tervezni, és építsd fel saját ékszermárkádat!

REGISZTRÁLOK
15. AUGUSZTUS
26. SZEPTEMBER

Molnár Zsófi

Ékszertervező, alapító
@ Sophie Molnar Design
12 év tapasztalattal rendelkező ékszertervező, drágakőszakértő.
Közgazdász végzettségének köszönhetően pontosan tudja, mi kell egy sikeres vállalkozás üzemeltetéséhez.
Styled shoot projektjei során olyan nagynevű hazai márkákkal dolgozott együtt, mint a Celeni, a Daalarna, a REKAVAGO, a Millaas és a Nora Sarman.
Olyan neves szakmai magazinokban publikált, mint az Instyle, a Glamour, a Marie Claire és a Bien.
Ékszerei olyan hazai hírességek megjelenését tették különlegessé különböző televíziós műsorokban és eseményeken, mint Orosz Barbara, Gubás Gabi, Csősz Boglárka, Ónodi Eszter és Takács Nóra.
Kiállítóként a Cocktail en Blanc (2023), a B72 Esküvő kiállítás, a Vezérigazgató Találkozó (2022) és a Wedding Paradise Fashion Show & Exhibition (2023) eseményen is megjelent.

AZ OKTATÓK VÁLOGATOTT PROJEKTJEI

KINEK AJÁNLJUK A KURZUST?

Pályakezdő (ékszer)tervezőknek

Ékszerkollekciót terveznél, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Szeretnél olyan önazonos ékszermárkát építeni, ami egyben jövedelmező is?

Kreatív szakembereknek

Szeretnéd megismerni az ékszerkészítés technikáit? Érdekel, hogyan lehet ékszertervezésből sikeres vállalkozást építeni?

Ötvösöknek, művészeknek

Szeretnél olyan ékszerkollekciót tervezni, amitől az ügyfeleid szája mosolyra görbül? Pénzre és üzleti sikerre váltanád a megtervezett ékszereidet?

Program

A kurzus után

Ékszertervezési alapok

Ismerni fogod az ékszertervezés technikáit, trendjeit, és meg tudod határozni saját alkotói stílusodat, amivel kitűnhetsz a versenytársak közül. Olyan kiegészítőket tervezel, amelyek nemcsak esztétikusak, de funkcionálisak is.

Kollekciótervezés

A célcsoportod igényeit kielégítő ékszerkollekció-tervet készítesz, és ki tudod választani a tervedhez és erőforrásaidhoz leginkább illeszkedő anyagokat. Átlátod a kollekciótervezés üzleti vonatkozásait, és képes leszel pénzügyi, kivitelezési és beszerzési tervet készíteni.

Vállalkozásindítás és brandépítés

Megtanulsz hirdetési stratégiát építeni, és erősíteni a social media jelenlétedet. Saját elképzeléseid mentén ki tudod alakítani a brandportfóliódat, és a hatékony ügyfélkommunikáció mestere leszel.
Ékszertervezés és márkaépítés az alapoktól
15. AUGUSZTUS
26. SZEPTEMBER
JELENTKEZZ A KURZUSRA!
A KURZUSSAL ÉS A RÉSZVÉTELI DÍJJAL KAPCSOLATOS BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁSÉRT, KÉRJÜK, REGISZTRÁLJ.
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, regisztrálj.