Kávézók és bárok belsőépítészeti tervezése — online tanfolyam | SKVOT

ÉLŐ, ONLINE KURZUS

12 ALKALOM

ORBÁN ÁKOSHUDY BALÁZSNOUMEN STUDIO

KÁVÉZÓK ÉS BÁROK BELSŐ-
ÉPÍTÉSZETI TERVEZÉSE

AZ ATMOSZFÉRATEREMTÉS ALAPJAI
11. JÚNIUS
18. JÚLIUS

12 alkalom során betekintést nyersz a kávézók és bárok belsőépítészeti tervezésének kulisszái mögé, és beleláthatsz a tervezési folyamat minden fázisába.

 

Megismered és a gyakorlatban is alkalmazod a koncepcióalkotás, a látványtervezés és a térszervezés alapelveit, hogy később olyan belső tereket álmodhass meg, ahova a vendégek örömmel visszatérnek.

 

12 alkalom alatt megtanulod, hogyan irányíts hatékonyan egy belsőépítészeti projektet, kommunikálj világosan a projektcsapattal, az alvállalkozókkal és az ügyfelekkel, és prezentálj magabiztosan a megrendelőknek.

 

A kurzus során saját – megrendelői briefből, moodboardból, belsőépítészeti koncepcióból és prezentációból álló – miniprojekteden dolgozva, oktatói útmutatással ismered meg az ütős brand és portfólió receptjét. Jelentkezz, és építsd velünk a karriered!

REGISZTRÁLOK
11. JÚNIUS
18. JÚLIUS

ORBÁN ÁKOS ÉS HUDY BALÁZS

ÉPÍTÉSZEK, BELSŐÉPÍTÉSZEK, ALAPÍTÓK @ NOUMEN STUDIO
Orbán Ákos és Hudy Balázs a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) szerezték építész mesterdiplomájukat 2017-ben. 2016 és 2019 között mindketten a 81font Architecture & Design irodánál dolgoztak.
2022-ben alapították meg közösen budapesti székhelyű építészeti és designkollektívájukat, a Noumen Studiót. Első önállóan megvalósult projektjük, a budapesti Hudson Bar elnyerte a 2023-as BIG SEE Interior Design díjat. Mára párhuzamosan 4-5 vendéglátóhely tervezésén dolgoznak.
2019 és 2022 között Ákos a New York-i Reddymade építészirodánál tevékenykedett, és olyan díjnyertes projekteken dolgozott, mint a mesterséges intelligenciát alkalmazó me+you nevű interaktív művészeti installáció, vagy a világ első Google Store-ja. A Reddymade tagjaként elmélyült a neuroesztétika tudományában – itt megkezdett kutatását 2023 szeptemberétől a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) Doktori Iskolájában folytatja.
Balázs ez idő alatt a londoni Jonathan Tuckey Design csapatát erősítette, és olyan díjnyertes projekteken dolgozott, mint a David Brownlow előadóépület Berkshire-ben, vagy a kelet-londoni Malin + Goetz-üzlet. Tuckey irodájával a régi és az új építészeti viszonyát kutatta – ezen munkáját 2023 szeptemberétől a BME Doktori Iskolájában folytatja.
New Yorkban, Londonban és Budapesten szerzett tapasztalataikra építve azzal a meggyőződéssel dolgoznak, hogy az emberi érzékek és érzelmek köré formált design pozitívan befolyásolja a fizikai és mentális egészséget, a kreativitást és a produktivitást.
A neuroesztétika tudományát kutatva céljuk az, hogy a megfigyelt jelenségek világán túllépve, eddig ismeretlen területek felfedezésével informálják tervezésüket, és munkáikkal rávilágítsanak az építészet és a design jelentőségére.

KINEK AJÁNLJUK A KURZUST?

Pályakezdő belsőépítészeknek, építészeknek, építőművészeknek Nincs tapasztalatod vendéglátóhelyek tervezésében? Eddig csak részfolyamatokban vettél részt? Az elmélet megvan, de a gyakorlat kifog rajtad? Ne aggódj! A kurzus során végigvezetünk egy projekt teljes életútján, és segítünk a tervezői branded megalkotásában. Szerezz valódi tervezési tapasztalatot, és építs ütős kezdő portfóliót!
Lakberendezőknek Szeretnél előrelépni a karrieredben, de nem találnak meg a lehetőségek? A portfóliód frissítésért kiált? Színesítsd a tervezői palettádat kávézókkal és bárokkal, szerezz átfogó képet egy vendéglátóhely-tervezési projekt lefutásáról, és tanuld meg hatásosan prezentálni a terveidet!
Belsőépítészeti stúdiók tulajdonosainak Saját stúdióval, irodával rendelkezel, és szeretnél belekóstolni a kávézók és bárok tervezésének folyamataiba? Segítünk új ízt adni portfóliódnak, hogy egy teljesen új ügyfélkört szerezhess!

Program

A kurzus után

Készségek és szemlélet Lépésről lépésre végigvezetünk egy kávézó vagy bár tervezési folyamatán – mind tervezői, mind megrendelői nézőpontból. Betekintést nyersz a projekt előkészületeibe, az adminisztrációs folyamatokba és a brandépítés lépéseibe. Vágj bele magabiztosan kezdő portfóliód összeállításába!
Szakma és koncepciók Megismerkedsz a belsőépítészeti tervezés alapvető fogalmaival, és megtanulod alkalmazni a koncepcióalkotás, az alaprajzi és téri működés, valamint az anyag- és fényhasználat alapelveit. Tudni fogod, hogyan kezdj neki egy projektnek, szerezz inspirációt, és tarts lépést a legújabb trendekkel.
Karrier és portfólió A kurzus végére elkészíted saját projektedet, amelyet az oktató értékel majd. Útmutatást és szakmai tippeket kapsz karriered beindításához, a megrendelő és a tervező közötti kommunikációhoz, valamint a belsőépítészeti projektek helyes tervezéséhez és kivitelezéséhez.
KÁVÉZÓK ÉS BÁROK BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉSE
11. JÚNIUS
18. JÚLIUS
JELENTKEZZ A KURZUSRA!
A KURZUSSAL ÉS A RÉSZVÉTELI DÍJJAL KAPCSOLATOS BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁSÉRT, KÉRJÜK, REGISZTRÁLJ.
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, regisztrálj.