CONCEPT ART KEZDŐKNEK — élő online képzés a concept art elméletéről és gyakorlati eszközeiről | SKVOT

ÉLŐ, ONLINE KURZUS

16 alkalom

CONCEPT ART KEZDŐKNEK

Anev Kamen

Senior Concept Artist, 15 év tapasztalattal
HAMAROSAN

A KURZUSRÓL

 

A kurzus átfogó képet nyújt a concept art területeiről – a részben interaktív előadásokon betekintést nyersz a concept artist munkájának fázisaiba, és saját projektjeiden dolgozva sajátítod el azokat a 2D-s és 3D-s manuális, valamint szoftveres technikákat, amelyekkel professzionális környezetben is érvényesülhetsz.

 

A 17 alkalom alatt megismered a concept art szerepét a vizuális tartalomfejlesztésben, és képbe kerülsz a Photoshop és a Blender alapjaival. A képzés végére összeállítod kezdő portfóliódat, és tudni fogod, hogyan válj vonzóvá az ügyfelek számára.

 

Anev Kamen szabadúszó concept artist, végzettsége szerint grafikus és design manager.
Közel 15 éve dolgozik a szakmában, munkája a filmes előtervezéstől az utómunkáig terjed.
Számos hollywoodi produkcióban dolgozott Magyarországon, Angliában és Kanadában is, köztük - többek között - olyan filmeken, mint a Pókember : Idegenben, a Mentőexpedíció, a Szárnyas fejvadász 2049, a Dűne és a Guy Ritchie-féle Aladdin.
Munkájáért háromszor kapta meg az amerikai Art Directors Guild-díjat.

Az OKTATÓ PROJEKTJEI

KINEK AJÁNLJUK?

Kezdő concept artistoknak, akik készségeik fejlesztését tűzték ki célul. Megmutatjuk, hogyan állíts fel kronológiai és fontossági sorrendet a szakma elsajátításának lépései között, és építs olyan kezdő portfóliót, amely kaput nyit az ügyfelek felé.
3D modellezőknek, akik szeretnék magukat manuális eszközökkel felvértezni, hogy az automatizált munkafolyamatok helyett a kreativitásra és az organikus képalkotásra fókuszálhassanak. Találd meg a saját stílusod, és építsd tudatosan a karrieredet!
Grafikusoknak, illusztrátoroknak, díszletfestőknek, akik szeretnék egyszerűbbé tenni a munkafolyamatokat, vagy kipróbálnák magukat a produkciós illusztráció világában. Kerülj képbe a concept art eszközeivel, és illeszd be a digitális képalkotás módszereit a rutinodba!

Program

A KURZUS UTÁN

KÉSZSÉGEK Ismerd meg a concept art és a vizuális történetmesélés alapjait, és tanuld meg lépésről lépésre haladva azokat a technikákat, amelyeket alkalmazva az egyéni látásmódodat tükröző, minőségi munkák kerülnek majd ki a kezedből.
PORTFÓLIÓÉPÍTÉS Fedezd fel a saját projektjeiden dolgozva a munkafolyamat minden lépését, és sajátítsd el az environment, character és vehicle design alapjait. Az elkészült munkáidból a kurzus végén összeállítod kezdő portfóliódat, amelyet az oktató értékel majd.
KARRIER Találd meg a saját utad, fejleszd a készségeidet, és fogalmazz meg magadnak fejlődési célokat! A kurzus végére tudni fogod, hogy a concept art mely alkalmazási területe – jétékfejlesztés, filmipar, média – áll hozzád a legközelebb, és merre indulj el a karrieredben.
VÁGJ BELE A CONCEPT ARTIST KARRIERBE!
REGISZTRÁLOK
A kurzussal és részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, regisztrálj.