Motion Design — online kurzus | SKVOT

ÉLŐ, ONLINE KURZUS

After Effects, Cinema 4D, Redshift Render

MOTION DESIGN

FÖLDES TOMI

Motion Designer
29. AUGUSZTUS
29. OKTÓBER

A statikus vizuálok kora leáldozóban van – a felhasználók figyelmének felkeltéséhez nagyobbat kell villantanod. Fedezd fel a motion design erejét, keltsd életre az animációidat és fuss be sikeres karriert – akár szabadúszóként, akár vállalati környezetben.

Földes Tomi kurzusán nemcsak azt tudod meg, hogy mi adja a motion design sava-borsát, hanem jártasságot szerzel az After Effects, a Cinema 4D és az Redshift Render használatában is. És ez még nem minden: elkészítheted az első saját animációs projektjeidet, amelyek a portfóliód alapját képezik majd.

 

Felejtsd el a sliderek random húzogatását! Mostantól tűpontosan át fogod látni, mit és miért csinálsz. Közel két évtizedes szakmai tapasztalat egy 7 hetes kurzusra összesűrített formában, a legjobb ingyenes toolok és best practice-ek: ez vár rád, ha minket választasz.

 
REGISZTRÁLOK
29. AUGUSZTUS
29. OKTÓBER

FÖLDES TOMI

Motion Designer
Közel két évtizede dolgozik motion designerként az After Effects és Cinema 4D programokra specializálódva – emellett CGI-integrációban, VFX-ben és a videóvágásban is jártas.
Rendszeresen dolgozik olyan ügyfelekkel, mint a Meta, az Adidas, a L’Oreal és a Kellogg’s, de landoltak már nála nyersanyagok Jonah Hilltől és Jason Derulótól is.
Stílusát tekintve formabontó, impulzív, vad és vagány, így a fotórealisztikus termékrenderektől kezdve a stilizált stop motion grafikákon át az aranyos, rajzolt karakterekig mindenféle alkotás megtalálható a palettáján.
2021-ben Ret(r)oys című munkájával elnyerte a Motion Design Awards „Video of the Day” és „Video of the Year” címét, egy másik munkája pedig az Adobe Create csatorna top 9 legnépszerűbb tartalmai között volt 2020-ban.
Volt olyan munkája, amelyet a Times Square LED-falai is vetítettek New Yorkban, az egyik ügyfelének készített animációja pedig a TikTok első animált brand reklámjainak egyike volt.
Korábban a Vodafone hazai Motion Design Leadjeként a cég animációs megjelenéseit koordinálta és készítette elő.

Az OKTATÓ PROJEKTJEI

 

KINEK AJÁNLJUK A KURZUST?

Kezdő motion designerek Kerülj képbe a motion design trendjeivel, és alkalmazd is őket a gyakorlatban – mélyítsd el a tudásod, és terjeszd ki a kreatív játszótered! Szeretnéd pénzre váltani az ötleteidet? Eláruljuk, hogyan érvényesülhetsz a piacon.
Grafikusok és más vizuális alkotók Legyen a motion design az új csodafegyvered! Vigyél új színt szakmai palettádba, és szelídítsd meg az After Effects és a Cinema 4D szoftvereket – kösd össze új ismereteidet a már meglévő szaktudásoddal, hogy sorban álljanak érted az ügyfelek.

Program

RÉSZTVEVŐINK MUNKÁI

Kovács Dávid
Fehér Adrienn
Pék Gábor
Farsang János
Fazekas Tamás
Mits Barbara
Hauser Judi

A kurzus után

Motion Alapok Megtanulod az animálás kulcsfogalmait, koncepcióit és eszközeit, elsajátítod a tipográfia alapjait.
Technika Megismered az After Effects, Cinema 4D és az Octane Render használatát, a kompozitálás rejtelmeit, valamint a leghasznosabb pluginokat.
Karrier Portfóliót állítasz össze munkáidból, felkészülsz az ügyfélprojektek különböző aspektusaira, megismered a legjobb oldalakat az ingyenes tartalmakhoz.
MOTION DESIGN
After Effects, Cinema 4D, Redshift Render
29. AUGUSZTUS
29. OKTÓBER
REGISZTRÁLOK
A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, regisztrálj. A helyek száma limitált!
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, regisztrálj.