DaVinci Resolve: Color grading alapok — online kurzus | SKVOT

ÉLŐ, ONLINE KURZUS

DaVinci Resolve

DAVINCI RESOLVE: COLOR GRADING ALAPOK

FORRÁS LÁSZLÓ

COLORIST, SENIOR VIDEO EDITOR
17. SZEPTEMBER
24. OKTÓBER

Tanulj meg fényelni az elsődleges korrekcióktól a specifikus lookok létrehozásáig!

 

Ezen a kurzuson megérted, milyen fontos szerepe van a színeknek a videós történetmesélésben, és megtanítjuk, hogyan tudsz color managementtel javítani a nézők vizuális élményén.

 

A fényelés technikáit a filmipar egyik legtöbbször használt utómunka-szoftverén, a DaVinci Resolve-on gyakorolhatod be. 12 alkalom alatt megtanulsz tónustartományokat és kontrasztokat állítani, emellett a kulcsolás, a tracking és a grade-ek kezelése is a kisujjadban lesz.

 

Egységesítsd a képkockák színeit, találj gyors color grading megoldásokat, és tedd boldoggá a megrendelőket!

REGISZTRÁLOK
17. SZEPTEMBER
24. OKTÓBER

FORRÁS LÁSZLÓ

COLORIST, SENIOR VIDEO EDITOR
Több mint 17 év vágó és 10+ év colorist tapasztalattal rendelkezik.
Specialitása a reklám-, a promó-, és a marketinganyagok fényelése és finishelése.
Az elmúlt közel 20 évben az Egyesült Királyságban dolgozott kreatív producerként, vágóként és coloristként.
Pályája során olyan neves ügynökségeknél foglalkozott utómunkával, mint a Saatchi & Saatchi és az Ogilvy & Mather.
Dolgozott olyan brit és nemzetközi tévécsatornáknak, mint az ITV, a Cartoon Network, a BBC és a Discovery Networks, és világszerte ismert VOD-szolgáltatóknak, mint a Netflix, az Apple TV és az HBO.
Főbb colorist munkái közé tartoznak olyan filmek, sorozatok és márkák reklám-, promó-, trailer- és marketinganyagai, mint a The Little Mermaid (Disney), a The Witcher 2&3 évad (Netflix), a James Bond – No time to Die (EON Productions), a Silo (Apple TV), valamint a BMW és a Bowers & Wilkins.

AZ OKTATÓ PROJEKTJEI

Kinek ajánljuk a kurzust?

Pályakezdő coloristoknak Jó lenne tudni, hogyan szüntethető meg a kamerából importált kép „színtelensége”, és hogyan módosítható egy elem anélkül, hogy más is megváltozna a videóklipen? A kurzus végére megérted a kamerák rögzítési folyamatát, és megtanulod szétválasztani a kép különböző paramétereit.
Közösségimédia-menedzsereknek Szeretnéd, hogy a videóid egy bizonyos lookot tükrözzenek, de a végeredmény valahogy sosem az igazi? Napokig kell dolgoznod egy anyagon, hogy többféle fényelési megoldást tudj bemutatni az ügyfelednek? Hozz létre specifikus lookokat, és tudd meg, hogyan gyorsíthatod fel a munkafolyamatot!
Videóvágóknak és videógraphereknek Használtad már videóvágáshoz a DaVincit, de a color grading funkciók ismeretlenek számodra? Szeretnéd tudni, milyen színkorrekciós eszközökkel érheted el a kívánt összhatást? Lépésről lépésre megtanítjuk használni a Color felület funkcióit, hogy a legtöbbet hozhasd ki a felvételekből!

Program

A kurzus után

Magabiztosan használod a fényelési technikákat A képzés végére átlátod a fényelés teljes folyamatát, és alaposan ismerni fogod a színelméletet. Tudni fogod, mikor használj color gradinget, és mikor color correctiont, és megfelelő color managementtel mind a saját, mind a megrendelők elképzeléseit meg tudod majd valósítani.
Profin kezeled a DaVinci Resolve Color felületét Gyorsabban megtalálod a megfelelő color grading megoldásokat, és rutinosan fogod használni a DaVinci Resolve scope-jait. Emellett a videófájlok különböző platformokra való exportálása sem okoz majd gondot.
Felturbózod a portfóliódat Szakmai visszajelzést kapsz a kurzuson készített munkáidra: begyakorlod az elsődleges és másodlagos korrekciók használatát, megtanulsz brief alapján fényelni és specifikus lookokat megjeleníteni. Kialakítasz egy kényelmes workflow-t, és hatékonyan egyeztetsz majd az ügyfelekkel.
DaVinci Resolve: Color Grading alapok
17. SZEPTEMBER
24. OKTÓBER
JELENTKEZZ A KURZUSRA!
A kurzussal és részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.