Bart Dániel
Dániel író-szerző, kocsmáros, sörpionír. 15 éve indította az első magyar sörblogot, a Folyékony Kenyér Blogot. Az ő nevéhez fűződik a Főzdefeszt, és az első pesti kézműves söröző, az Élesztő. Saját brandjei közül számosat kóstolhattál, többek közt a Keserű Mézet, a Fekete Bárányt vagy a Black Mammát.
Simonfai Balázs
Balázs 2012-ben indította egy barátjával Magyarország egyik első gerilla sörfőzdéjét, a Hara’Punk Brewingot. Egy évre rá megalapították házi sörfőző iskolájukat, a Brew!Studiót. Balázs mind az oktatás, mind a sörfőzde sikere nyomán hatalmas hatással volt a hazai kraftsörpiac népszerűsítésére.
Németh Antal
Antal 2009-ben kezdett el sörfőzéssel foglalkozni, nemsokra rá több nemzetközi házisörfőző versenyt is nyert. Ezzel párhuzamosan elindította Sernevelés című oldalát. 2013-tól saját gerilla brandbe kezdett, ezután pedig társaival megalapította a Hedon, majd a MONYO sörfőzdét. Jelenleg a MONYO sörfőzde ügyvezetője.