Videóvágás haladóknak — online kurzus | SKVOT

ÉLŐ, ONLINE KURZUS

DAVINCI RESOLVE

VIDEÓVÁGÁS HALADÓKNAK

Tokár Dániel

Freelance Editor
24. július
9. szeptember

Tanulj meg egyedül végigvinni egy teljes film- vagy reklámprojektet – vágással, fényeléssel, hangkeveréssel és VFX-trükkökkel

 

Szeretnél belevágni egy komoly projektbe? Ezen a haladó kurzuson megismered a filmes utómunkálatok minden lépését. Valós projekteken keresztül tanulsz meg többkamerás felvételeket vágni, a forgatókönyv mentén fényelni és hangot keverni, illetve tömöríteni, magas minőségben.

 

Ha már van egy kis tapasztalatod a videóvágásban, és nem ismeretlen számodra a DaVinci Resolve, akkor készen állsz, hogy a tökélyre csiszold velünk a vágási rutinodat.

 

A kurzus után amint forgatókönyv kerül a kezedbe, terved lesz a plánozáshoz, hangulatkeltéshez, ritmushoz, animációkhoz, hangtérépítéshez – és mindezt az ügyfélnek is nagy sikerrel tudod majd prezentálni. Nemcsak a portfóliódat bővíted friss elemekkel, de útmutatót kapsz a munkáid publikálásához is.

REGISZTRÁLOK
24. július
9. szeptember

Tokár Dániel

Freelance Editor
Több mint 10 éves filmes karrierét vágóasszisztensként kezdte. Az évek során vágóként szinte minden műfajban dolgozott: rövidfilmeken, tévéműsorokon, sorozatokon, reklámokon és dokumentumfilmeken.
Jelenleg a Balaton partján forgatja Orosz Dénes legújabb, Hogyan tudnék élni nélküled? című zenés filmjét, amiben helyszíni vágóként működik közre.
Olyan sikerfilmekben és sorozatokban vett részt, mint A Király, a Semmelweis, az Együtt kezdtük vagy a Kölcsönlakás.
Találkozhattál a munkáival olyan nagy márkák reklámjaiban, mint az Ariel, a Chio, a CIB, a Budapest Bank, a MediaMarkt, a Lila Füge és a Szent András Sörfőzde.
A változatos projektek mellett több alkalommal tanított óraadóként a METU-n és a Lumiere-ben is.
2022-ben készült el az első egész estés mozifilmje, a Jövő nyár.

AZ OKTATÓ PROJEKTJEI

Chio
A Király
Jövő nyár
Legyetek szeretettel
A buszsofőr

KINEK AJÁNLJUK A KURZUST

Videószerkesztőknek,
1 év tapasztalattal
Rutinosan szeretnéd használni a mozi- és reklámfilmes technikákat? Most teljes útmutatót kapsz ahhoz, egy személyben végigvihess egy projektet a vágástól a fényelésen át a hangkeverésig. Sőt, megismersz számos VFX-trükköt az elrontott felvételek megmentéséhez.
Tartalomgyártóknak A felkapottak között akarod látni a következő munkád? A shortvideóktól kezdve az animált logókig minden mozgóképes anyagot megtanulsz a filmstúdiók eszközeivel szerkeszteni. Úgy rövidítesz majd a vágás során, hogy az üzenet és a hangulat is megmarad.
Szabadúszó vágóknak Fel akarsz készülni egy komolyabb projektre? Az ügyfeleidnek mostantól nyugodtan mondhatod, hogy te magas színvonalon tömörítesz a vágással, és csodásan dolgozol animációval, green screennel és zenei anyagokkal egyaránt. Emellett pedig a projekttervezésben is rutinossá válsz.

Program

A KURZUS UTÁN

Profi szinten használod a DaVincit A képzésen kialakítasz egy kényelmes workflow-t, és sorra megismered a haladó color grading technikákat, effekteket és vizuális trükköket. Nemcsak magas minőségben vágsz majd többkamerás felvételeket, de a hangkeverés is rutinosan megy majd.
Önállóan tudsz végigvinni egy teljes projektet Az első képkocka importálásától a kész munka leadásáig minden folyamat a kisujjadban lesz. Mesterien fokozod majd a feszültséget a plánozás és a dialógusvágás során, illetve gond nélkül készítesz rövidített verziókat az ügyféligények szerint.
Felturbózód a portfóliódat Személyes visszajelzést kapsz a kurzuson készített minden munkáidra: packshotot kreálsz reklámhoz, gyakorlod a haladó fényelési technikákat, és rövid variációkat készítesz egy hosszabb anyagból. Emellett azt is megtudod, hogyan publikáld a munkáidat.
VIDEÓVÁGÁS HALADÓKNAK
24. július
9. szeptember
REGISZTRÁLOK
A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj!
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.