Étteremmenedzsment — online kurzus | SKVOT

Online kurzus az étteremmenedzsment praktikáiról, eszközeiről és módszereiről

Élő, online kurzus

ÉTTEREM-
MENEDZSMENT

NEMESVÖLGYI ATTILA

A Babka Budapest és Babka Deli tulajdonosa
25. június
8. augusztus
Évek óta arról álmodozol, hogy saját éttermet nyitsz, de sosem mertél belevágni? Vendéglátóhelyet üzemeltetsz, de úgy érzed, megrekedtél a fejlődésben? Piaci körképre lenne szükséged, hogy lásd, mibe érdemes befektetni? Akkor szerencséd van, mert Nemesvölgyi Attila étteremmenedzsment kurzusán ezekről a témákról lesz szó.

A 12 alkalmas élő, online képzés során megismerheted a magyar vendéglátóipar helyzetét, hogy megtaláld a helyed a versenytársaid mellett. Megtanulhatod, hogy milyen szabályokat és jogi előírásokat kell betartanod. Elsajátíthatod a beruházások és megtérülések elemzésének képességét, hogy a döntéseidet a mindenkori gazdasági és pénzügyi helyzetnek megfelelően tudd majd meghozni. Gyakorlati tanácsokat kapsz arról, hogy hogyan lehet kiépíteni és megtartani vendégkörödet, és hogyan tudod éttermedet és munkavállalóidat hatékonyan irányítani.

A kurzust házi feladatok egészítik ki, amelyeknek köszönhetően egy egyéves akciótervvel, valamint álmaid éttermének megnyitásához és üzemeltetéséhez szükséges to-do listákkal, szolgáltatási palettával és egy menütervvel is gazdagodhatsz. Kösd fel a kötényt, iratkozz be, és tanuld meg, miről szól a profi vendéglátóhely-üzemeltetés!
REGISZTRÁLOK
25. június
8. augusztus

Nemesvölgyi Attila

Vállalkozó, tulajdonos


BABKA BUDAPEST ÉS BABKA DELI
Több mint két évtizede aktívan tanulja és gyakorolja a vendéglátást, ezalatt sikeres vállalkozásai mellett a hazai gasztrokultúra kiemelkedő alakjává vált.
Első nagy, önálló projektje a Sarki Fűszeres (2009) volt, amely kiemelkedő szerepet játszott abban, hogy a sarki kisbolt és a deli fogalma visszakerüljön a köztudatba.
Nevéhez fűződik továbbá a Babka Budapest (2016) és a Babka Deli (2021), ezek működésében jelenleg is aktív szerepet vállal mint tulajdonos és üzemeltető.
Projektjei kiemelkedő szerepet játszottak az élelmiszerkereskedelem és gasztronómia kombinálásán alapuló üzleti modellek elterjesztésében, és a közel-keleti konyha népszerűségének megteremtésében Magyarországon.
Vezetésével a Babka-család a COVID alatt nemcsak megtartotta teljes dolgozói létszámát, de bevételeit 20%-kal növelni tudta. 2022 óta megduplázták a foglalkoztatottak létszámát, valamint bevételeik és üzleti eredményük is 100%-os növekedést ért el.
Vállalkozásai jelentős hatással voltak a hazai gasztroforradalom alakulására, és jelenleg is meghatározó, ikonikus és szeretett részei a fővárosi kulináris szcénának.

KINEK AJÁNLJUK?

Szakmabelieknek Ha tapasztalt szakács vagy pincér vagy, dolgoztál már vezetőként, és egy ideje saját éttermed megnyitásáról álmodozol, ezt a kurzust neked találtuk ki. Megtanulhatod, hogyan kell üzleti tervet készíteni, aztán megnyitni és üzemeltetni egy éttermet. Megismered a jogi követelményeket, és megtanulhatsz egy olyan vendéglátóhelyet felépíteni, amihez a dolgozók és a vendégek is lojálisak lesznek.
Vállalkozóknak, tulajdonosoknak, vezetőknek Ha vállalkozóként vagy tulajdonosként már többéves étteremvezetői tapasztalattal rendelkezel, de úgy érzed, megrekedtél a fejlődésben, akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra. Megtanulhatod, hogyan találd és szólítsd meg a célközönségedet, elsajátíthatod egy reális célokat megfogalmazó hosszú távú terv elkészítésének lépéseit, és praktikus tanácsokat kapsz a munkafolyamatok optimalizálásához.
Karrierváltóknak és befektetőknek Ha szeretnél átevezni a vendéglátás vizeire, és van egy ütős ötleted, de mielőtt belevágnál a megvalósításába, szeretnéd megismerni az alapokat, akkor ezen a kurzuson van a helyed. Ha befektetőként a vendéglátást céloztad meg, de nem ismered a szektor sajátosságait, szintén neked szól ez a képzés. Elvégzése után a célközönség azonosításától kezdve az arculattervezésen át a legfrissebb szakmai trendek megismeréséig átlátod majd egy étterem üzemeltetésének minden aspektusát.

Program

A Babka-család

Babka Budapest
Babka Deli

A KURZUS UTÁN

Szemlélet A kurzus végére megtanulod kialakítani és fenntartani a közvetlen és hatékony vendégkommunikációhoz szükséges szemléletet, amelyet rutinszerűvé tehetsz majd a munkád során, ezzel pedig fokozhatod a vendégélményt és bővítheted vendégkörödet.
Tervezés és menedzsment Képes leszel a szakmai trendek ismeretében pozicionálni saját étterem-koncepciódat a magyar piacon. Megtanulsz beruházásokat a helyes adatok alapján elemezni, valamint tudatos és felelősségteljes gazdasági és pénzügyi döntéseket hozni az áru- és szolgáltatásválaszték tekintetében – mindezek pedig éttermed sikeréhez vezetnek majd.
Vezetői készségek Megtanulod a rövid és hosszú távú vezetői feladataidat meghatározni, majd ezeket a feladatokat hatékonyan elvégezni. Olyan gyakorlati tanácsokat kapsz, amelyekkel képes leszel menedzserként és csapatvezetőként fellépni, valamint kialakítani és fenntartani a munkatársaid elkötelezettségét.
ÉTTEREMMENEDZSMENT
25. június
8. augusztus
REGISZTRÁLOK
A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.