Stylist — online kurzus | SKVOT

Online kurzus a stylist szakma rejtelmeiről, praktikáiról és gyakorlati készségekről

Élő, online kurzus

STYLIST

TANKÓ TEKLA

STYLIST TÖBB MINT 10 ÉV TAPASZTALATTAL
19. június
22. július
A stylist szakma több mint divat.
Ez a kulcs az egyéni stílusod kibontakoztatásához és a személyes márkád építéséhez. Kurzusunk során megtanulod, hogyan alkothatsz meggyőző karaktereket a ruhákon keresztül, és bemutatjuk, hogyan kommunikáld hatékonyan vizuális ötleteidet megbízóidnak a szakma minden területén.
REGISZTRÁLOK
19. június
22. július

Tankó Tekla

teklatanko.com
Több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkező stylist, kosztüm- és wardrobe designer.
Reklámstylistként rengeteg magyar és nemzetközi kampányban vett részt, olyan márkákkal működött együtt, mint a Coca Cola, Iqos, Oppo, Skechers, vagy a Telekom.
Az InStyle magazinnál töltött ideje alatt volt stylistasszisztens, stylist, illetve divatszerkesztő is.
Milánóban került először közvetlen kapcsolatba a divat világával – olyan híres divatmárkákon keresztül, mint a Valentino, Ralph Lauren Collection, Costume Nazional vagy a Dolce&Gabbana.
Karrierje során divatbemutatókon, kampányokon, webshopfotózásokon és personal shopping projekteken is dolgozott, mint stílustanácsadó.
Közreműködött videoklipek, kampányok, koncertek és díjátadók stylingolásában is.

KINEK AJÁNLJUK?

Stylistoknak, divat-
influenszereknek
Akik bővíteni szeretnék szaktudásukat és megerősíteni szakmai hitelességüket új tippekkel és ismeretekkel, valamint növelni talpraesettségüket a divat világában.
Varrónőknek, aspiráló kezdő tervezőknek Akik széleskörű vizuális látásmóddal kívánják megtervezni a jövőbeli munkáikat, ezzel emelve műveik színvonalát és professzionalizmusát.
Minden divat iránt érdeklődőnek Akik új karrier felé nyitnának, és az első lépéseket szeretnék megtenni a divatszakma felé. Továbbá azok számára, akik a divat- és filmvilág iránt lelkesednek, és szeretnének mélyebb betekintést nyerni e szakma működésébe, így bővítve érdeklődési körüket és tudásukat.

Program

Az oktató válogatott munkái

Dorka S. Jewelry Campaign 2020
Fotó: Fejér Bernadett
Danone
Blahalouisiana – Máshol várnak
Rossmann x Lilu
Dreher
Coca Cola X Wellhello -
Netre Szomjazol 2017
Esti Kornél – Egyedül
Red Bull Pilvaker 2015

A KURZUS UTÁN

Gyakorlat és eszköztár A kurzus végére megtanulod használni a ruhát mint erős vizuális kommunikációs eszközt, és képes leszel hatékonyan prezentálni ügyfeleid vizuális elképzeléseit.
Együttműködések Elsajátítod, hogyan alakíthatsz ki kooperatív munkaszemléletet és hatékony csapatmunkát, amely elengedhetetlen a sikerhez a stylist szakmában, legyen szó online vagy offline networkingről, piac- és trendkutatásról, vagy művészeti értékek alkalmazásáról a mindennapi munkában.
Karrier és énmárka Megtanulod, hogyan építheted és kezelheted saját márkádat a stylist szakmában, beleértve a hatékony prezentációs készségeket, a vizuális önkifejezést és a kreatív ötleteid megvalósításának módjait, ezzel is elősegítve karriered fejlődését és az általad képviselt értékek erősítését.
STYLIST
19. június
22. július
REGISZTRÁLOK
A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.