Game Design Haladó szinten — online kurzus (angol nyelvű kurzus) | SKVOT

ÉLŐ, ONLINE KURZUS

GAME DESIGN HALADÓ SZINTEN

Sylvain Jusselme

Lead Gameplay Designer
@ Dragons Lake
18. JÚNIUS
13. augusztus

Angol nyelvű Game design kurzus haladóknak

 

Sylvain vezetésével nemcsak azt tudod meg, hogyan válj sikeres game designerré, de megtanulsz víziót alkotni és vezetni egy játékfejlesztői csapatot. Részletesen megismered a projektmenedzsment és a csapatok közötti kollaboráció technikáit. Sőt, nem fog gondot okozni a piaci trendek elemzése sem. Tudni fogod, hogyan építs be gépi tanulási algoritmusokat a járékba, és hogyan vezesd be az innovációkat. Az új készségekkel felszerelkezve készen állsz majd, hogy meghódítsd a játékipart.

 

A game design elsajátítása olyan, mintha izgalmas küldetéseket teljesíteni egy jól kidolgozott és szórakoztató játékban: új skillekre teszel szert, gyakorolsz, bővíted a portfóliódat, de ami a legfontosabb, hogy megismered a piacvezető technikákat egy olyan veterántól, aki együtt dolgozott a Remedy Entertainmenttel, a Ubisofttal, az EA-vel és a Gamelofttal.

 

Angol nyelvű kurzus

REGISZTRÁLOK
18. június
13. augusztus

Sylvain Jusselme

Lead Gameplay Designer @ Dragons Lake
2007 óta dolgozik a játékiparban.
Lead Designerként számos junior designer munkáját irányítja a játékprojektek során.
Olyan cégekkel dolgozott együtt, mint a Remedy Entertainment, az Ubisoft, az EA és a Gameloft.
Az Université Joseph Fourier-n szerzett diplomát game designból és pályatervezésből.

Program

AMIRŐL TANULNI FOGSZ

Valódi
skillek
A 16 alkalom során a portfóliód komoly, új elemekkel fogod bővíteni. A nulláról elkészítesz egy játékprototípust részletesen kidolgozott játékmechanikával, és legalább egy, teljesen végigjátszható pályával. A feladatokon keresztül áttekintést kapsz a játékfejlesztési projekt minden folyamatáról, és új perspektívából elemzed majd a legfrissebb játékkiadásokat.
Stratégiai gondolkodás és innováció A képzésen felfegyverzünk azokkal a haladó skillekkel, amelyek elengedhetetlenek egy sikeres game designer karrierhez. Megtanulod megjósolni és elemezni a jövőben várható trendeket és technológiákat. Gyorsan fogsz alkalmazkodni a folyamatosan változó szakmai követelményekhez, ami segítségedre lesz abban, hogy kitűnj a versenytársak közül.
Kommunikáció és kooperáció A gördülékeny kooperáció a sikeres projekt kulcsa. Megismered a legújabb technikákat a munkafolyamatok sikeres koordinációjához. Tudni fogod, hogyan add át hatékonyan az ötleteidet, és hogyan oldd meg a konfliktusokat a vezetéssel. Ezen felül megismered a networking és a pitchelés trükkjeit is.

NEKED AJÁNLJUK A KURZUST, HA

Tapasztalt game designer vagy, komoly ambíciókkal Már számottevő gyakorlattal rendelkezel a game design területén, de szeretnéd új készségekkel továbbfejleszteni magad. Ezen a kurzuson elsajátítasz minden olyan módszert, ami egy senior pozícióhoz szükséges: a stratégiai gondolkodást, a piac és a felhasználói viselkedés értő analízisét, és a játékprojekt-menedzsmentet.
Senior vagy tapasztalt játékipari szakember vagy Évek óta jól ismered a játékipar egy bizonyos területét – legyen az pályatervezés, storytelling, modellezés vagy szoftverfejlesztés –, és szeretnéd a karriered a game design irányába továbbfejleszteni. Ha motiválnak a kihívások, akkor Sylvain kurzusán a gyakorlatban teheted próbára a kreativitásodat a design minden területén.
Game design Sylvain Jusselme-el
18. június
13. augusztus
JELENTKEZZ A KURZUSRA!
A kurzussal és részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.