A HOME STAGING ALAPJAI — online kurzus a home staging folyamatáról, eszközeiről és szemléletéről | SKVOT

Élő, online kurzus

8 alkalom

A HOME STAGING ALAPJAI

BÁLINT ESZTER

LAKBERENDEZŐ
TERVEZŐ ALAPÍTÓ
@ Health-Wise-Living
7. MÁJUS
30. MÁJUS

A KURZUSRÓL

A home staging szakértője egyedülálló hídként szolgál az ingatlanpiac és a designvilág között, felismerve és kiaknázva azokat a lehetőségeket, amik az ingatlanok értékét jelentősen növelhetik. Az ötletalkotástól a megvalósításig ő irányítja a folyamatot, figyelembe véve az ingatlan piaci potenciálját, így az ingatlanok gyorsabban találnak vevőre és magasabb áron kelnek el, maximális hasznot hozva a tulajdonosnak.

 

A kurzusunkon átfogó betekintést nyújtunk a home staging világába, bemutatva az ingatlanpiac aktuális trendjeit és a design alapelveit. Megtanulod, hogyan viheted sikerre a saját projektjeidet, és megismerkedhetsz azokkal a stratégiákkal és iparági jó gyakorlatokkal, amelyekkel kiemelkedhetsz a home staging szakemberek között.

 
REGISZTRÁLOK
7. MÁJUS
30. MÁJUS

BÁLINT ESZTER

LAKBERENDEZŐ, TERVEZŐ ALAPÍTÓ @ Health-Wise-Living company logo
Közel két évtizedes gyakorlati tapasztalattal rendelkezik ingatlanok átalakításában, tervezésében és lakberendezésben.
10 éve lakberendezőként és tervezőként is tevékenykedik, több éves háttérrel rendelkező Health-Wise-Living vállalkozása keretében.
Az ingatlanok hasznosításánál és tervezésénél a művészi design megalkotásán túl a korszerű funkcionalitást helyezi előtérbe.
Kiemelten fontos számára, hogy az elkészült projekt valóban betöltse azt a szerepet, amire az készül, valamint az, hogy a design és komfort egységesen jelenjen meg a térben.

AZ OKTATÓ PROJEKTJEI:

KINEK AJÁNLJUK?

Lakberendezőknek és belsőépítészeknek, akik bővíteni szeretnék szolgáltatási palettájukat egy népszerű, de a hazai piacon még kiaknázatlan terület feltérképezésével. Ötvözd a lakberendezői szemléletet a home staging módszereivel, és költs csak arra a felkészítés során, amire megéri!
Ingatlan-
közvetítőknek, -tulajdonosoknak
és -befektetőknek,
akik szeretnék a home staging segítségével gördülékenyebbé és hatékonyabbá tenni az értékesítési folyamatot. Végezd költséghatékonyan a home staging feladatokat, és dobd a piacra ütős hirdetési anyaggal az ingatlanjaidat!
Karrierváltóknak, akik szeretnék megismerni a home staging alapjait, és felmérni, hogy nekik való-e ez a karrierút. Fejlődni szeretnél, és új lehetőségeket keresel? Sajátíts el egy izgalmas szakmát, amire a későbbiekben akár vállalkozást is építhetsz!

Program

A KURZUS UTÁN

Szektor Bemutatjuk azokat a technikákat, amelyek segítségével felismerheted az ingatlanok rejtett lehetőségeit, és megmutatjuk, hogyan maximalizálhatod a terekben rejlő potenciált.
Értékteremtés Megtanulod, hogyan ötvözheted a design és funkcionalitás elemeit, így növelve minden tér értékét. Ismerd meg a módszereket, amelyekkel harmóniát és sajátos stílust hozhatsz létre, ezáltal felkeltve az emberek figyelmét és emelve az ingatlanok értékét.
Projektmenedzsment Megismered, hogyan veheted kézbe a projektek menedzselését, önállóan koordinálva a tervezési és szervezési folyamatokat. Elsajátítod, hogyan valósíthatsz meg hatékony home staging projekteket, amelyekkel növelheted az ingatlanok piaci értékét és vonzerejét.
A HOME STAGING ALAPJAI
7. MÁJUS
30. MÁJUS
REGISZTRÁLOK
A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.