FÉNYKÉPÉSZET: AZ ALAPOKTÓL A PROFI SZINTIG — online képzés azoknak, akik komolyan veszik a fotós szakmát | SKVOT

ÉLŐ, ONLINE KURZUS

Indítsd be fotós karriered!

FÉNYKÉPÉSZET: AZ ALAPOKTÓL A PROFI SZINTIG

KÁLLÓ PÉTER

Díjnyertes profi fotográfus
HAMAROSAN

A kurzus azoknak szól, akik számára a fotózás nem csupán hobbi, hanem egy karrierlehetőség és készen állnak a gyakorlatban is próbára tenni magukat.

 

A fotós karrier végtelenül sok lehetőséget kínál.. profi fotós számára az egész világ egy nagy vászon, legyen szó akár fotóriporteri, vadvilági, műtermi vagy esküvői fotózásról – azonban a fényképészet több mint egy szakma. Egy jó fotós egy-egy pillanat megörökítésével képes elmesélni egész történeteket, anélkül, hogy egyetlen szó is elhagyná a száját.

 

A képzésünk végére látni fogod, hogy a fotózás mely ága és stílusa áll hozzád a legközelebb. Sőt megtanítunk arra is, hogy hogyan kezdd el építeni saját fotós branded és miképp tudod megszerezni első megrendeléseidet.

 

Amennyiben komolyan gondolod a fotós karriert, és szeretnél olyan szakmában elhelyezkedni, ahol te döntöd el, hogy kivel, mikor és hol dolgozol, úgy a 16 alkalmas képzésünk során elkészítesz egy változatos portfólióanyagot is, amelyre személyes visszajelzést fogsz kapni oktatónktól, Magyarország egyik legjobb fotósától.

KÁLLÓ PÉTER

Díjnyertes profi fotográfus
20+ éves szakmai tapasztalattal rendelkező, többszörös díjnyertes fényképész, a Rockstar Photographers alapítója.
A hazai fotós szakma egyik megkerülhetetlen alakja, számtalan hazai és külföldi kiállításon találkozhatunk munkáival.
Kamerája előtt megfordultak a hazai zeneipar legmeghatározóbb alakjai, mint például: Azahriah Betonhofi, Halottpénz, Krúbi, Ivan & The Parazol, Margaret Island, Carson Coma, 30Y, Kispál és a Borz.
Head of Photography pozíciót tölt be a WeLoveBudapest.comnál, továbbá a Sziget Fesztivál fotós csapatának művészeti vezetője, a Földgömb magazin művészeti vezetője, a Phoo magazin alapítója, valamint dolgozott a Forbes magazinnál is.
Híres munkája továbbá a Láthatatlan Budapest, mely Budapest olyan arcát mutatja, mely mellett elsétál a hétköznapi ember, mégis jellemzi a város mindennapjait.
Egyik legismertebb, nemzetközi elismerésnek örvendő munkája a Balance projekt – egy sorozat, melynek képein a titokzatos Esernyős Ember saját testi és lelki korlátain egyensúlyoz.

Az OKTATÓ PROJEKTJEI

Kinek ajánljuk a kurzust

Amatőr, legfeljebb 1 év tapasztalattal rendelkező fotósoknak, akik hatékony szakmai fogásokat szeretnének elsajátítani, és elmélyednének egy-egy specifikus fotós terület technikáiban. Segítünk megtalálni a saját stílusukat, és mindent megtudhatnak arról, hogyan építhetik és népszerűsíthetik tudatosan a személyes márkájukat!
Vállalkozóknak, marketingesek-
nek,
akik a fotózásra, mint eszközre és befektetésre tekintenek a márkájuk vizuális identitásának kifejezésénél, akik felismerik, milyen fontos kitűnni a zsúfolt piacon. A képzést elvégzőket előrébb lesznek versenytársaikhoz képest, megtanulják az alapvető technikai készségeket és azt is, hogy hogyan retusálják a képeiket.
Karrierváltóknak, fotózás iránt érdeklődőknek, akik az alapoktól szeretnék fejleszteni a fényképészeti ismereteiket elméletben és gyakorlatban ugyanúgy. A képzésen résztvevők megtanulják, hogyan építsenek kezdő portfóliót, amely kaput nyithat majd saját ügyfelek felé is, beindítva egy új karrierutat.

Program

A kurzus után

Technikai alapok A kurzuson megszerzed a fotózáshoz szükséges technikai ismeretek, továbbá megtanulsz történetet mesélni a fotóiddal a kompozíción és az ábrázolásmódon keresztül, valamint megérted miért és hogyan kell úgy szerkeszteni, retusálni, hogy életre keljenek a képeid.
Gyakorlás és portfólió A képzés során rengeteg emberfókuszú és fekete-fehér fotósorozattal gyakorlod a dokumentarista és műtermi fotózást, valamint saját kreatív sorozatokat fogsz készíteni. Minden feladatra személyes visszajelzést kapsz Pétertől, így magabiztosan szerezheted meg majd az első megrendeléseidet.
Karrier fotográfusként Az Instagramon szerzett lájkok önmagában nem fogják meggyőzni a megrendelőidet, viszont a kurzuson megismered az ügyfél-kommunikáció, az árképzés és a brandépítés lépéseit, és tudni fogod, hogyan építs erős portfóliót a sikeres fotós karrierhez.
FÉNYKÉPÉSZET: AZ ALAPOKTÓL A PROFI SZINTIG
JELENTKEZZ A KURZUSRA!
A kurzussal és részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, regisztrálj.
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, regisztrálj.