ÉLŐ, ONLINE KURZUS

Mutasd meg a fényképezőgéped!

FÉNYKÉPÉSZET: AZ ALAPOKTÓL A PROFI SZINTIG

KÁLLÓ PÉTER

többszörösen díjazott fényképész
17. április
10. június

A kurzus azoknak szól, akik számára a fotózás nem csupán hobbi, hanem komoly terveik vannak a szakmával, és készek a gyakorlatban próbára tenni magukat.

 

A 16 alkalom során a klasszikus alapoktól a legfrissebb trendekig megismered a fotográfus szakma titkait. Átvesszük a technikai és kompozíciós szabályokat, majd részletesen foglalkozunk a fotóriporteri munka, a műtermi fotózás és a képszerkesztés folyamataival.

 

Elkészítesz egy változatos portfólióanyagot, amire személyes visszajelzést kapsz, és a képzés végére látni fogod, hogy a fotográfia mely ága és stílusa áll hozzád a legközelebb. Sőt, kitérünk a brandépítés, az ügyfélszerzés és az árképzés kérdéseire is.

 

A kurzuson való részvételhez nem szükséges szakmai előképzettség. Amennyiben karrierként és nem hobbiként szeretnél foglalkozni a fotózással, úgy ajánlott rendelkezned fényképezőgéppel (DSLR vagy MILC), valamint Adobe Photoshop- és Lightroom-előfizetéssel, de bármilyen ingyenes képszerkesztő szoftver is alkalmas a részvételhez.

REGISZTRÁLOK
17. április
10. június

KÁLLÓ PÉTER

többszörösen díjazott fényképész
20+ éves szakmai tapasztalattal rendelkező, többszörös díjnyertes fotográfus, a Rockstar Photographers alapítója.
A hazai fotós szakma egyik megkerülhetetlen alakja, számtalan hazai és külföldi kiállításon találkozhatunk munkáival.
A Sziget Fesztivál fotós csapatának művészeti vezetője, a Földgömb magazin művészeti vezetője, a Phoo magazin alapítója, valamint dolgozott a Forbes magazinnál is.
Híres munkája továbbá a Láthatatlan Budapest, mely Budapest olyan arcát mutatja, mely mellett elsétál a hétköznapi ember, mégis jellemzi a város mindennapjait.
Egyik legismertebb, nemzetközi elismerésnek örvendő munkája a Balance projekt – egy sorozat, melynek képein a titokzatos Esernyős Ember saját testi és lelki korlátain egyensúlyoz.
Head of Photography pozíciót tölt be a WeLoveBudapest.com-nál.

Az OKTATÓ PROJEKTJEI

Kinek ajánljuk a kurzust

Amatőr fotósoknak, a fotózás iránt érdeklődőknek, akik már rendelkeznek némi tapasztalattal és rengeteg lelkesedéssel, és most az alapoktól szeretnék fejleszteni a fotográfiai ismereteiket elméletben és gyakorlatban egyaránt. Megmutatjuk, hogyan építs olyan kezdő portfóliót, amely kaput nyit az ügyfelek felé.
Feltörekvő, legfeljebb 1 év tapasztalattal rendelkező fotósoknak, akik hatékony szakmai fogásokat szeretnének elsajátítani, és elmélyednének egy-egy specifikus fotós terület technikáiban. Találd meg a saját stílusod, és tudj meg mindent arról, hogyan építheted és népszerűsítheted tudatosan a személyes márkádat!
Szabadúszó
fotósoknak,
akik szeretnék megtenni az első lépéseket az ügyfélszerzés felé, és ki akarják dolgozni azt a személyes workflow-t, amire mindig támaszkodhatnak majd. Lesd el az eredményes ügyfélkommunikáció trükkjeit, és vesd be azokat a gyakorlatban akár már másnap.

Program

A kurzus után

Technikai alapok Fontos, hogy a fotográfus készségszinten kezelje a gépét – a kurzuson megtanulsz történetet mesélni a fotóiddal a kompozíción és az ábrázolásmódon keresztül, és már a kamera lenyomásakor tudni fogod, milyen képszerkesztést kell majd alkalmaznod.
Gyakorlás és portfólió A képzés során rengeteg gyakorlati feladatot fogsz elkészíteni. Emberfókuszú és fekete-fehér fotósorozatokkal gyakorlod a dokumentarista és műtermi fotózást, saját kreatív sorozatokat készítesz, és minden feladatra személyes visszajelzést kapsz.
Karrier fotográfusként Az Instagramon szerzett lájkok önmagában nem fogják meggyőzni a megrendelőt. A kurzuson megismered az ügyfél-kommunikáció, az árképzés és a brandépítés lépéseit, és tudni fogod, hogyan építs erős portfóliót.
FÉNYKÉPÉSZET: AZ ALAPOKTÓL A PROFI SZINTIG
17. április
10. JÚNIUS
JELENTKEZZ A KURZUSRA!
A kurzussal és részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, regisztrálj.
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, regisztrálj.
Regisztráció