PR ALAPJAI: KOMMUNIKÁCIÓ, MÉDIA, MÁRKAÉPÍTÉS — egy online kurzus azoknak, a képzést, akik a digitális világban szeretnének márkát építeni kreatív eszközökkel | SKVOT

ÉLŐ, ONLINE KURZUS

12 ALKALOM

PR ALAPJAI: KOMMUNIKÁCIÓ, MÉDIA, MÁRKAÉPÍTÉS

LENNERT DÁNIEL

SENIOR CONSULTANT & HEAD OF DIGITAL
@NOGUCHI
HAMAROSAN

A jó PR-kommunikáció elengedhetetlen a sikerhez, de nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő stratégiát. Ne bízd a véletlenre, tarts velünk, és tanuld meg a PR minden csínját-bínját!

Lennert Dániel kurzusán megtanulhatod a PR alapfogalmait, a storytelling módszereit, a médiakapcsolatok kiépítésének módját, valamint a digitális kommunikációs stratégiák alkalmazását. Emellett a kurzus alatt elsajátítod a hatékony kampánytervezés technikáit, amelyek a kreativitást ötvözik a stratégiai gondolkodással, de betekintést nyerhetsz a PR jövőbeli trendjeibe is.

 

Több, mint 15 év szakmai tapasztalat egy 6 hetes kurzusba sűritve, esettanulmányok, interaktív alkalmak és gyakorlati feladatok: ez vár rád, ha minket választasz!

LENNERT DÁNIEL

SENIOR CONSULTANT & HEAD OF DIGITAL
@NOGUCHI
Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a vállalati és márka PR területén.
Jelenleg többek között a Dreher, a McDonald’s, a Profession.hu és a Yettel tanácsadója, korábban számos nemzetközi márka és piacvezető vállalat kommunikációjáért felelt.
Több mint 30 nemzetközi és hazai díjnyertes kampány fűződik a nevéhez. A Noguchi csapatával az elmúlt 10 évben 6 alkalommal nyerte el rangos versenyeken az „Év ügynöksége” címet.
Rendszeresen részt vesz szakmai zsűrizésben, 2023-ban a két legfontosabb PR-os elismerés, a Kreatív Prizma és az MPRSZ PREXA pontozása mellett a Content Marketing Award zsűrielnöke volt.
Korábban az RTL Klub közösségimédia-szakértőjeként dolgozott.

Kinek ajánljuk a kurzust?

Junior
kommunikációs szakembereknek,
akik egyrészt az elmélet mellé minél több gyakorlati tudást is szeretnének szerezni, másrészt kíváncsiak rá, hogyan működik a szakma és hogyan találhatják meg a helyüket benne.
Marketing és
social media
managereknek,
akik valóban 360 fokos tervezési szemléletben gondolkodnak, és szeretnék a PR területében rejlő lehetőségeket magabiztosan kiaknázni.
Vállalati döntéshozóknak, cégtulajdonosoknak, akik szeretnék megérteni, hogyan támogathatja a PR-kommunikáció hatékonyan az üzleti és a marketingkommunikációs céljaikat.

Program

A kurzus után

Eszköztár Elsajátítod az elméleti ismereteket, amelyek révén mélyebb betekintést nyersz a hatékony kommunikációba és a PR eszköztárának sokoldalú alkalmazásába.
Gyakorlat Alaposan beleásod magad a költséghatékony PR-kampányok világába, megismered a PR kulcsfontosságú szerepét a marketingmixben és megtanulod mindezek gyakorlati alkalmazását is.
Karrier Olyan eszköztárat sajátítasz el, ami segítségével fel tudod majd építeni — a PR-szektorban való eredményes elinduláshoz elengedhetetlen — kezdő portfóliód.
PR ALAPJAI: KOMMUNIKÁCIÓ, MÉDIA, MÁRKAÉPÍTÉS
JELENTKEZZ A KURZUSRA!
A kurzussal és részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.