Bútortervezés – 14 élő, online előadás | SKVOT

ÉLŐ, ONLINE KURZUS

14 ALKALOM

BÚTORTERVEZÉS

HORVÁTH MÁTÉ

HEAD OF DESIGN
HAMAROSAN

Felejtsd el a poros bútortervezési technikákat – itt az ideje, hogy új szintre emeld a tervezést! Csatlakozz hozzánk, és ismerd meg a magyar bútortervezés innovatív világát. Alkosd meg saját, letisztult és modern bútoraidat, legyen szó akár önálló projektekről vagy nagyvállalati együttműködésekről.

 

Horváth Máté által vezetett kurzusunkon nemcsak a bútortervezés alapjaival ismerkedsz meg, hanem bevonunk a szakma legfrissebb trendjeinek és kihívásainak elemzésébe is. Projektjeink gyakorlati tapasztalatot nyújtanak, segítve ezzel, hogy első saját terveid ne csak egy portfólió részei legyenek, hanem karriered sarokkövei is.

 

Szakíts a sablonos tervezési módszerekkel! Ismerd meg velünk, hogyan alkothatsz funkcionális, mégis esztétikailag lenyűgöző bútorokat, felhasználva a legújabb technológiai innovációkat és tervezési stratégiákat.

HORVÁTH MÁTÉ

HEAD OF DESIGN
Soproni ipari tervezőmérnöki tanulmányai után számos nagyobb bútorgyártó cégnél dolgozott, mint például a Balaton Bútor, így már korán belelátott nemcsak a tervezésbe, de a kivitelezés technikáiba is.
Többszörös díjnyertes tervező: a „Mix” karosszékével 2018-ban elnyerte a Magyar Formatervezési Díjat, az Arthungary Awardot, valamint 2019-ben a Big See Awardot a fa kategóriában.
Vásárhelyi János, a neves magyar bútortervező mentorálása mellett tanulta az ülőbútorok tervezését és készítését.
2020–2022 között a Magyar Divat & Design Ügynökség 5 alkalommal ítélte oda neki a Design LAB Program díját különböző bútorkollekcióért.
2018-ban indította el saját márkáját, Forms Design néven.
2020 óta a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) külsős oktatója.

Az oktató munkái

Kinek ajánljuk a kurzust?

Lakberendezők Akiknek szerepel bútortervezés a projektjeik között, és szeretnék bővíteni vagy elmélyíteni tudásukat ezen a területen.
Hobbista asztalosok Akik már otthon esetleg kisebb műhelyekben tapasztalatot szereztek a gyártás területén, és szeretnék ezt a tudást felhasználni a saját termékek gyártásánál.
Művészek és designerek Akik már a szakmában, vagyis a formatervezés területén tevékenykednek, vagy ezen a területen végezték tanulmányaikat, és szeretnék a bútortervezés világát közelebbről megismerni.

Program

A KURZUS UTÁN

Szakértői támogatás és mentorálás A kurzuson szerzett tudással a hallgatók képesek lesznek a legújabb bútorstílusokat és trendeket alkalmazni, erősítve tervezési készségeiket.
Technika Megismerik a gyártási folyamatokat, anyagismeretet és költséghatékony tervezési módszereket, ami lehetővé teszi számukra a piacképes és fenntartható bútorok tervezését.
Karrier A kurzus multidiszciplináris tervezési készségeket biztosít az ergonómiától az anyaghasználatig, valamint lehetőséget nyújt a gyártókkal való kapcsolatépítésre, elősegítve a hallgatók szakmai fejlődését.
BÚTORTERVEZÉS
JELENTKEZZ A KURZUSRA!
A kurzussal és részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.
Regisztráció