Cinema 4D: 3D modellezés, fényelés, textúrázás — élő online képzés azoknak, akik lenyűgöző 3D modelleket szeretnének létrehozni és elindítani egy sikeres karriert | SKVOT

Élő, online kurzus

Cinema 4D + Octane Render + After Effects

Cinema 4D:

3D modellezés, fényelés, textúrázás

Földes Tomi

Motion Designer
HAMAROSAN

A statikus vizuálok kora leáldozóban van – a felhasználók figyelmének felkeltéséhez nagyobbat kell villantanod. Fedezd fel a Cinema 4D erejét, készíts lenyűgöző 3D modelleket, és fuss be sikeres karriert – akár szabadúszóként, akár vállalati környezetben.

Földes Tomi kurzusán nemcsak azt tudod meg, hogy mi adja a 3D modellezés és a motion design alapját, hanem jártasságot szerzel az Octane Render haladóbb eszköztárában is. A házi projektek segítségével elkészíted első 3D modelljeidet, amelyek a portfóliód alapját képezik majd.

 

Felejtsd el a sliderek random húzogatását! Mostantól tűpontosan át fogod látni, mit és miért csinálsz. Közel két évtizedes szakmai tapasztalat egy 6 hetes kurzusra összesűrített formában, a legjobb ingyenes toolok és best practice-ek: ez vár rád, ha minket választasz.

 

FÖLDES TOMI

MOTION DESIGNER
Közel két évtizede dolgozik motion designerként az After Effects és Cinema 4D programokra specializálódva – emellett CGI-integrációban, VFX-ben és a videóvágásban is jártas.
Rendszeresen dolgozik olyan ügyfelekkel, mint a Facebook, az adidas, a L’Oreal és a Kellogg’s, de landoltak már nála nyersanyagok Jonah Hilltől és Jason Derulótól is.
Stílusát tekintve formabontó, impulzív, vad és vagány, így a fotórealisztikus termékrenderektől kezdve a stilizált stop motion grafikákon át az aranyos, rajzolt karakterekig mindenféle alkotás megtalálható a palettáján.
2021-ben Ret(r)oys című munkájával elnyerte a Motion Design Awards „Video of the Day” és „Video of the Year” címét, egy másik munkája pedig az Adobe Create csatorna top 9 legnépszerűbb tartalmai között volt 2020-ban.
Volt olyan munkája, amelyet a Times Square LED-falai is vetítettek New Yorkban, az egyik ügyfelének készített animációja pedig a TikTok első animált brand reklámjainak egyike volt.
Korábban a Vodafone hazai Motion Design Leadjeként a cég animációs megjelenéseit koordinálta és készítette elő.

Az OKTATÓ PROJEKTJEI

Kinek ajánljuk a kurzust?

Pályakezdők, és tartalomgyártók, akiket vonz a 3D világa, és szeretnének elindulni az animálás és a 3D modellezés irányába. Átfogó elméleti és gyakorlati alaptudással vértezünk fel téged, ami megfelelő kiindulópontot ad a portfóliókészítéshez.
Cinema 4D felhasználók, akik már ismerik a programot, de elvesznek a tutorial videók rengetegében, és túl sok időt töltenek egy-egy probléma megoldásával. A kurzuson lépésről lépésre ismered meg a leggyorsabb és hatékonyabb technikákat.
Tervezőgrafikusok, vagy képzőművészeti háttérrel rendelkezők, akik szeretnék a 3D modellezés izgalmas technikáival bővíteni a vizuális eszköztárukat. Megmutatjuk, hogyan tudod új módszerekkel megvalósítani az ötleteidet és vízióidat és friss megközelítéssel tágítani a kifejezéstárad.

Program

A KURZUS UTÁN

Cinema 4D-alapok A kurzus elején megtanulod hatékonyan és magabiztosan használni a szoftver funkcióit, és gyakorlatot szerzel az alap modellezési és renderelési technikákban.
Technika Az alapok megismerése után elmerülsz a haladóbb 3D ábrázolási módszerekben, megismered az Octane Render eszközeit és a legjobb megoldásokat a textúrák és effektek létrehozására.
Karrier A kurzuson készített házi feladatok és a tanult technikák a jövőbeni portfóliód alapját fogják képezni, és szakértői tippeket is kapsz a karrierkezdéshez.

Cinema 4D licensz

Érdekel a Cinema 4D kurzusunk, de nem szeretnél előfizetni a szoftverre?

Nyugi, emiatt nem kell aggódnod, mert a kurzusunk minden résztvevőjének 1 éves Cinema 4D hozzáférést biztosítunk!

Hozzásegítünk egy sikeres karrierhez a 3D modellezés területén!

Cinema 4D
+
Octane render
+
After Effects
REGISZTRÁLOK
A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, regisztrálj.