RENDEZVÉNYSZERVEZÉS A GYAKORLATBAN — online kurzus, ahol megtanítunk átfogó rendezvényszervezési tervet készíteni | SKVOT

ÉLŐ, ONLINE KURZUS

10 alkalom

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS A GYAKORLATBAN

LALÁTKA OLGA

HEAD OF EVENTS @ MAGYAR ÁLLAMI OPERAHÁZ KORÁBBI PROJEKTJEI: AKVÁRIUM KLUB, BALATON SOUND, B MY LAKE, SUN & SODA
HAMAROSAN

A kurzuson megtanulsz átfogó rendezvényszervezési útmutatót készíteni, amire akár 20 fős, akár 2000 fős események szervezésénél is támaszkodhatsz!

 

A képzés során elsajátítod a helyszínanalízis módszereit, a költségvetés és az időterv készítésének technikáit és megtudod, hogyan kezeld a crew és a beszerzési terv égető kérdéseit a szolgáltatók kiválasztásától kezdve a szerződéskötésig.

 

A forgatókönyv kidolgozása mellett megtanulsz szponzorációs ajánlatot és marketingtervet készíteni, és a legizgalmasabb részen túl − amikor a helyszínen, élesben kell felügyelned a rendezvény lebonyolítását − megismered azt is, hogyan elemezd egy esemény eredményeit.

 

10 izgalmas alkalom során betekintést nyersz különféle események szervezésének rejtelmeibe, és az elméleti alapokat gyakorlati tudással erősíted meg, hogy magabiztosan tudj menedzselni egy teljesen új rendezvényprojektet, és rugalmasan kezeld akár a legváratlanabb helyzeteket is.

LALÁTKA OLGA

HEAD OF EVENTS @ MAGYAR ÁLLAMI OPERAHÁZ
Pályaváltó pedagógus, aki programszervezői karrierjét a Rise FM-nél kezdte, majd az elektronikus zene vibráló világában elmélyülve évtizedes rendezvényszervezői portfóliót épített fel.
Jelenleg a Magyar Állami Operaház rendezvényszervezési osztályának vezetője, hatáskörébe tartozik az Operaház, az Erkel Színház és az Eiffel Műhelyház eseményeinek szervezése, lebonyolítása, felügyelete.
Szakmai karrierje alatt számos nagyszabású rendezvényt menedzselt. 9 évig az Akvárium Klub elektronikus zenei programvezetője volt, 2013–2020 között a Balaton Sound keretében foglalkozott az elektronikus zenei programokkal.
2013–2020 között továbbá a VOLT Produkció által támogatott B my Lake, 2021-ben a Balaton Part és a Balaton Piknik fesztivál projektvezetője volt, emellett a Sun & Soda eseménysorozat is projektjei közé tartozott.
13 év alatt több mint 2500 rendezvény szervezéséért és/vagy lebonyolításáért felelt; a legkisebb, pár tízfős zárt körű eseményektől kezdve a legnagyobb zenei bulikon és fesztiválokon is dolgozott.

Az OKTATÓ PROJEKTJEI

Magyar Állami Operaház
Akvárium Klub
B my Lake
VOLT PRODUKCIÓ
Balaton Sound
Sun & Soda

KINEK AJÁNLJUK A KURZUST?

Pályakezdők és területváltók Vonz a rendezvényszervezés világa, de nem akarsz mankó nélkül, vaktában fejest ugrani egy szervezői feladatba? A képzésen átfogó, minden helyzetben alkalmazható sablont és eszköztárat kapsz, ami a rendezvények elejétől a végéig biztos kiindulópont lesz számodra a karriered beindításához.
Junior rendezvényszervezők Nagyjából egy éve dolgozol, és szeretnél szintet lépni a szakmában? A képzésen megtanulod, milyen profi logika húzódik az egyes részfolyamatok mögött, és hogyan tudsz következetesen felépíteni egy rendezvényt olyan átfogó látásmóddal, ami a marketing és az operatív vezetés kérdéseit is lefedi.
Medior rendezvényszervezők Pár éves tapasztalatod ellenére is vannak pontok, amik nehezítik számodra a gördülékeny szervezést? A kurzuson átfogó összefoglalót kapsz az általános gyakorlati alapokról, és szakértői útmutatást, amely segítségével könnyen azonosíthatod és orvosolhatod a problémákat, és friss színt vihetsz a munkádba.

Program

A KURZUS UTÁN

KÉSZSÉGEK Az esettanulmányokon keresztül konkrét rendezvénytípusok kulisszatitkait ismered meg, legyen szó a legkülönfélébb típusú eseményekről. A részletekben elmélyedve átláthatod a költség- és időmenedzsment, valamit a forgatókönyvírás legfontosabb technikáit.
SZAKMA ÉS PORTFÓLIÓ A kurzus során felépíted azt az átfogó sablont, ami az előkészületi lépésektől kezdve egészen a rendezvény utóéletéig minden kérdéssel részletesen foglalkozik, hogy rugalmasan és projektszemlélettel tudj nekivágni a nulláról egy új esemény szervezésének.
KARRIER A hagyományos rendezvényszervezői szerepkörök mellett áttekintést kapsz a marketing és a szponzoráció kérdéseiről, az esemény utólagos értékeléséről, és a rendezvénypiac kutatásáról, ami versenyelőnyt jelenthet karrieredben.
RENDEZVÉNYSZERVEZÉS A GYAKORLATBAN
REGISZTRÁLOK
A kurzussal és részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj.