TÁRSASJÁTÉK-FEJLESZTÉS — egy online kurzus azoknak, akik szeretnék elsajátítani a társasjátékok tervezésének elméleti alapjait és gyakorlati eszközeit | SKVOT

Élő, online kurzus

24 alkalom

TÁRSASJÁTÉK- FEJLESZTÉS

< Mit Játsszunk? X Mindclash Games >

Győri Zoltán és Schőberl Frigyes
HAMAROSAN

A KURZUSRÓL

Tele vagy kreatív ötletekkel, de nehezen igazodsz el a modern társasjátékpiac labirintusában? Ez a 24 alkalmas, online kurzus átfogó képet nyújt a társasjáték-fejlesztés területeiről: a saját projekteden dolgozva járhatod végig – az első lépésektől egészen a játék megjelenéséig és utóéletéig – a játéktervezés lépcsőfokait.

 

Megismered a játékmechanizmusok és a prototípus-készítés alapjait, képbe kerülsz a társasjátékpiac fontos szereplőivel, megismered a kiadói folyamatokat és az alternatív finanszírozási formákat is. Mindeközben a tananyaggal együtt haladva dolgozol saját játékterveden, amire az interaktív workshopalkalmakon részletes visszajelzést kapsz az oktatóktól. Tarts velünk, és valósítsd meg saját játékötledet!

 

A helyek száma limitált - jelentkezz még ma!

 

GYŐRI ZOLTÁN ÉS SCHŐBERL FRIGYES

Schőberl Frici a Mindclash Games kreatív és projektmenedzsere – eddig 7 sikeres Kickstarter-kampányban vett részt.
Győri Zoli 2017 óta vezeti feleségével, Győri-Nádai Rékával karöltve Magyarország legnépszerűbb társasjátékos csatornáját, a több mint 45 000 követővel rendelkező Mit Játsszunk? Vlogot.
Csapatépítő játékok tervezésével és gamificationnel is foglalkozik, olyan cégeknek tervezett játékosított megoldásokat és kampányokat, mint a Samsung, a Borsodi vagy a HR Fest.
2013 óta 13 saját társasjátékot tervezett, köztük a Mensa Hungariqa és Österreichischer SpielePreis (Bécsi játék) díjas „Spicy”-t, az „Igen?”-t, és a Magyar Társasjáték különdíjas „A herceg nyer”-t.
A Mindclash Games portfóliója modern stratégiai játékokból áll – a legsikeresebb kampányaik a 2021-es Voidfall, ami közel másfél millió eurós támogatást kapott, illetve a 2022-es Septima, amit közel 13 ezren támogattak. Több mint 30 saját fejlesztésű és kiadású alapjátékot, kiegészítőt, modult és egyéb társasjátékos terméket forgalmaznak.
BrainBar- és TEDx-előadó, vlogja a Cosmopolitan díjátadón 2018-ban az év felfedezettje lett, trénerként és előadóként több mint 8 éve oktat saját társasjátékos módszertannal.

AZ OKTATÓK MUNKÁI

Mindclash Games
Győri Zoltán
Mindclash Games
Mindclash Games
Győri Zoltán
Mindclash Games
Győri Zoltán
Győri Zoltán
Mindclash Games
Győri Zoltán
Győri Zoltán

KINEK AJÁNLJUK?

Pályakezdőknek
és lelkes
játékosoknak,
akik szeretnének bepillantani egy felkapott, de Magyarországon még kiaknázatlan szakma kulisszái mögé. Ugorj fejest a társasjáték-fejlesztés rejtelmeibe, hogy ne csak a játék örömét, hanem a megalkotását is megtapasztalhasd!
Kezdő
játékfejlesztőknek
és karrierváltóknak,
akik ismerik a piacot, de útmutatásra van szükségük ahhoz, hogy elinduljanak a döntéseket hozó szereplőkhöz, kiadókhoz, közösségi felületekhez vezető úton. Ne hagyd a terveidet a fiókban porosodni – fejlessz sikeres játékokat!
HR-eseknek, pedagógusoknak, pszichológusoknak vagy trénereknek, akik szeretnének egyedi, a saját szakmai preferenciájuknak megfelelő témában játékot fejleszteni. Fedezd fel a játéktervezés lélektani aspektusait és a játékelmélet alapjait, és alkosd meg a céljaidnak megfelelő társast!

Program

A KURZUS UTÁN

Ötletből társasjáték Szeretnél a saját ötletedből valódi, játszható társasjátékot létrehozni? A kurzuson a tervezés első lépéseitől a játék teszteléséig és finomításáig terjedő gyakorlati betekintést kapsz a társasjáték-fejlesztés teljes folyamatába.
Teljeskörű áttekintés Szeretnél átfogó képet kapni a szakmáról? A kurzuson vendégelőadókkal is találkozhatsz – tart előadást a Mit Játsszunk? másik arca, Győri-Nádai Réka, és a Mindclash Games csapatának több tagja is feltűnik majd.
Szakértői útmutatás Olyan szakemberek útmutatását keresed, akik tudják, hogyan kerülheted el a játéktervezés- és kiadás buktatóit? A kurzus célja nemcsak a fejlesztés elméleti és technikai hátterének bemutatása, hanem a piacra lépés megkönnyítése is.
FEDEZD FEL A TÁRSASJÁTÉKFEJLESZTÉS IZGALMAS VILÁGÁT!
JELENTKEZZ A KURZUSRA
A KURZUSSAL ÉS RÉSZVÉTELI DÍJJAL KAPCSOLATOS BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁSÉRT KÉRJÜK, REGISZTRÁLJ. A HELYEK SZÁMA LIMITÁLT!
Kötelező mező
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, regisztrálj.