FOTÓRETUSÁLÁS KEZDŐKNEK — élő online képzés akoknak, akik magas minőségre törekszenek a vizuális tartalmak területén | SKVOT

ÉLŐ, ONLINE KURZUS

3 HÁZI ÉS 6 SZORGALMI FELADAT

FOTÓRETUSÁLÁS KEZDŐKNEK

BUKNICZ TÍMEA

FOTÓRETUSŐR

A retusálás egyensúlyt teremt a hibák javítása és a valóság között – tanuld meg szakértői útmutatással magas minőségre hangolni a vizuális tartalmakat!

Mit tudsz elérni az Adobe Photoshop és Lightroom segítségével, amit egy applikációval nem? Az eredmény szinte észrevétlen – hangulatos színvilág, természetes bőrtónus, letisztult, realisztikus formák és személyre szabott hatások. Nem kell végtelen mennyiségű útmutatón átrágnod magad, hogy elsajátítsd a profi retusálás alapjait.

 

Megtanítunk a retusálás legfontosabb technikáira fényképek, közösségimédia-platformok és megrendelések esetén. A kurzus során kiépítesz egy hatékony workflow-t és az előadó visszajelzése mellett létrehozol egy ütős kezdő portfóliót.

BUKNICZ TÍMEA

fotóretusőr
Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkező retusőr.
6 éve dolgozik szabadúszó high-end retusőrként.
Pályája során dolgozott fotósként, és foglalkozott grafikai tervezéssel is.
Szabadúszó karrierje előtt több cégnél is – többek között a Ted Bakernél és a Blend Studiosnál is – dolgozott.
Olyan területeken szerzett tapasztalatot, mint a high-end beauty, fashion and lifestyle, still and e-com modell és termékretusálás.
Együttműködött olyan magazinokkal, mint a magyar Nők Lapja , a Nők Lapja Interior , a Nők Lapja Psziché , a brit Woman & Home és a horvát Elle magazin.

Az OKTATÓ PROJEKTJEI

Kinek ajánljuk a kurzust?

Fotósok Akik szeretnék a szakma leghatékonyabb retusálási technikáival bővíteni a vizuális eszköztárukat. Megmutatjuk, hogyan tudsz minőségi és különleges ügyfélélményt nyújtani a Photoshop és a Lightroom segítségével.
Amatőr és kezdő retusálók Akik ebben a szakmában képzelik el a jövőjüket, és átfogó elméleti és gyakorlati alaptudást szeretnének szerezni. Segítünk elkészíteni a portfóliód kezdő darabjait és karrier-útmutatást kapsz a sikeres retusáló pályához.
Tartalomgyártók Akik minőségi és különleges képekkel szeretnének kitűnni a közösségimédia-felületeken. Megtanulod, hogyan lehet profi szoftverek eszköztárával tarolni a feedeken az appok nyújtotta, szegényes opciók helyett.

Program

A kurzus után

SKILLEK Elsajátítod a retusálás legfontosabb technikáit az Adobe Photoshop és Lightroom szoftverek segítségével, kiépítesz egy hatékony workflow-t és pontosan érteni fogod a közösségi média különböző felületeihez történő retusálás specifikációit.
SZAKMA Megismered az ügyfélszerzés és kommunikáció részleteit a kiadásoktól kezdve az árazási stratégián át a szerződéskötésig. Betekintést nyersz a mindennapi munka kulisszatitkaiba és megtudod, hogyan fejleszd az egyéni kézjegyedet és vizuális látásmódodat.
KARRIER Elkészíted kezdő portfóliódat, támogatást kapsz a technikai részletek elsajátításához, megismered a networking és a karrierépítés legjobb módszereit és meghatározod saját szakmai céljaidat.