Online kurzus egy divatmárka létrehozásának módszertanáról, eszközeiről és szemléletéről

Élő, online kurzus

INDÍTS SAJÁT DIVATMÁRKÁT

Cselényi Eszter

Celeni márka tulajdonosa és tervezője
HAMAROSAN
Szeretnél egy lépéssel közelebb kerülni ahhoz, hogy a márkád igazán kiemelkedjen a tömegből? Vagy talán már egy ideje gondolkodsz rajta, hogy megpróbálod, de eddig nem mertél belevágni? Akkor itt az ideje, hogy csatlakozz és megtanulj mindent egy divatmárka létrehozásáról – a kollekciófejlesztéstől az árazáson át a forgalmazásig. Segítünk megtalálni azt az irányt és üzleti eszköztárat, ami igazán a tied, és ami elengedhetetlen ahhoz, hogy egy nemzetközileg is elismert és keresett márkát hozhass létre. Vedd fel a versenyt a nagyokkal, és ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget a sikered felgyorsítására!

Cselényi Eszter

Celeni
Eszter számos, mindenki számára ismert ügyféllel büszkélkedhet: karrierje során többek között a Warner Brosnak is tervezett kollekciót, illetve ő készítette a paralimpiai formaruhát a Rio de Janeiróban induló magyar csapatnak is.
A márka 2022-től az angol és amerikai piacon is képviselteti magát a Wolf and Badger nemzetközi, fiatal tervezőket forgalmazó céggel való együttműködés keretein belül.
Az elmúlt években minden szezonban rendszeresen megjelennek Celeni kollekciók a Glamour, a Marie Claire és az Instyle online és offline felületein.
A Celeni számos ismert nőt öltöztet, köztük Palya Beát és Ónodi Esztert, akikkel személyes és folyamatos kapcsolat alakult ki az évek során.
A márka több ruhadarabja debütált már olyan nívós külföldi divatmagazinokban, mint a Harper's Bazaar, a L’officiel és a Cosmopolitan.
A Celeni márka az elmúlt 10 évben az egyik legsikeresebb márkává nőtte ki magát a magyar divatvilágban.
A Celeni mára már megjárta a londoni, milánói, berlini, ljubljanai és a budapesti divathetet is.
A márka Instagram és Facebook-követőinek száma együttesen több mint 21 000 fő.
 

KINEK AJÁNLJUK A KURZUST?

Pályakezdő divattervezők Most végeztél a tanulmányaiddal, és szeretnél saját márkát alapítani? Akkor ez a kurzus neked szól! Megismerheted a divatmárka létrehozásának minden fázisát, hogy magabiztosan indulhass el az álmaid felé vezető úton. Szakértőnk segítségével megtanulhatod, hogyan tervezd meg a kollekcióidat, állítsd össze az árazási stratégiádat, és forgalmazd a termékeidet, hogy egy sikeres brandet hozhass létre.
Divattervezők Szeretnéd fejleszteni már meglévő márkádat, hogy kiemelkedj a versenytársaid közül és nagyobb sikereket érhess el? Ezen a kurzuson segítünk neked megtalálni a megfelelő utat és eszközöket, hogy elérhesd céljaidat. Ha már van saját márkád, de még mindig van fejlődnivaló, akkor itt a helyed!
Más ágazatban dolgozók Szeretnéd valóra váltani az álmod, és túllépni a hobbi szintjén? Ha jelenleg másik ágazatban dolgozol, de arra vágysz, hogy a szenvedélyeddel foglalkozz és azt hasznosítsd munkád során, akkor segítünk elindulni a saját márkád felépítése felé vezető úton!

Program

A kurzus után

Márkaépítés A kurzus végére megtanulod, hogy hogyan indítsd el a saját divatmárkádat. Hatékonyan meghatározod a célközönségedet, és megérted, hogy miért fontos a márkakommunikáció és -üzenet a sikerhez. Így tudni fogod, hogyan építhetsz ki és tarthatsz fent hosszú távon egy erős és következetes brandet, amely megragadja a célközönséged figyelmét.
Storytelling és kommunikáció Elsajátítod, hogyan tudsz hatékonyan kommunikálni a vásárlóiddal, és megérted a social media jelenlét egyedi tervezésének fontosságát. Olyan stratégiákat és technikákat tanulsz meg, amelyekkel kreatív és hatékony módokon vonhatod be az érdeklődőket és ügyfeleket a márkád világába.
Forgalmazás Megtanulod, hogy milyen eladási csatornákat használj, és hogyan tervezz eladható terméket. MegIsmerkedsz egy divatmárka felépítésének jogi és pénzügyi tényezőivel. Elsajátítod, hogy hogyan inspirálódj újra és újra, és hogyan tervezz meg egy évet a divatmárkád életében.
Indíts saját divatmárkát
REGISZTRÁLOK
A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, regisztrálj!
SKVOT - ISKOLA KREATÍVOKNAK A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, regisztrálj.